A barátnőmmel volt közös Facebook fiókunk. Szakítottunk, de egy csomó közös kép fent van rólunk. Jelentettem. De nem csinálnak semmit. Mindig azt írják válaszként hogy nem sérti a közösségi irányelvet. ?
anonim
Sehogy sem? Jelszó feltörő? Vagy mit tudom én
"Mert azt a törődést nem kapja meg az anyuka a férjétől amit én adtam a lányának. Sajnos a lány nagyon hallgat az anyjára..."
Szerintem inkább te "törődtél" egy kicsit a MILF-el, és a lánya megtudta, mert jóban van vele.
Amúgy meg ne érdekeljen a közös kép, nem árt az. Viszont ez egy jó lecke a számodra, hogy FB-fan libákkal sohase kezdj. Van élet az FB-n kívül is.
Jelszófeltörő.. Jah max a halálos iramban filmekben. Egyébként amit a #4 írt, ez egy jó kis tanulólecke, és nem rosszindulatból mondom.
Soha ismétlem SOHA SENKINEK nem adunk meg jelszót, nem közösködünk fiókokkal. Bármi előfordulhat, nem csak egy ilyen hülyeség mint ez a fészbúkos faxság.
Mi van ha hozzáférne az email fiókodhoz is? Megváltoztatja a jelszót, kizár belőle, aztán mehetsz a sóhivatalba fejen állni.
Közös lónak túros a háta.
Ezt már akkor tudnod kellett volna amikor még együtt voltatok. Mindenkinek másik fiók kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!