Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem aludhatunk együtt?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem aludhatunk együtt?!

Figyelt kérdés

1hónap múlva leszek 17, a barátommal 8hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk, bár mostanság kevesebbet tudunk együtt lenni. Épp ezért is szerettem volna vele aludni, de amikor felhoztam anyukámnál a témát, rögtön nemet mondott. Anyukámmal egyébként elég jó a kapcsolatom, szinte mindent megenged, persze normális kereteken belül. Soha nem adtam okot arra, hogy ne bízzon bennem, ezért sem értem miért nem engedi. Nagyon zavar, mert én tényleg csak több időt szeretnék vele tölteni és ez nem csak a sz.xről szól. (Amúgyis már megvolt)

Anyukám elmondása szerint attól fél, hogy terhes leszek, de hát istenem nem vagyunk felelőtlenek. És szerintem már kisgyerek se vagyok. Segítsetek, hogyan vehetném rá? Nem nagyon akar beszélni se erről.

2023. júl. 6. 20:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Bár szerintem 8hónap után elég egyertelmű.
2023. júl. 7. 00:58
 12/27 anonim ***** válasza:
81%
#11 Szerintem ő őszintén hisz abban, hogy nem. Logikus a feltételezés, hiszen azért nem engedi az alvást, hogy ne szexeljetek.
2023. júl. 7. 08:24
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

"Anyukámmal egyébként elég jó a kapcsolatom,"

Ezek szerint mégsem olyan jó a kapcsolat. Ezt csak te gondolod így. Ismerek több olyan anyukát is akik a 16-17 éves lányuknak simán megengedték, és azt mondták, hogy inkább otthon csinálják, mint valahol máshol.

2023. júl. 7. 08:35
 14/27 anonim ***** válasza:
8%
Anyukád is szexelt fiatalon, tán ő is teherbe esett fiatalon?
2023. júl. 7. 11:30
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos itt csak az segít, ha őszintén elmondod, hogy màr rég túl vagytok a dolgon, mert találtatok megoldást

Lehet, hogy egy pillanatra elfehéredik, de innentől tudni fogja, hogy így már nincs értelme a tiltásnak.

Lehet, hogy ad két taslit, de egye meg a fene.

Remélhetőleg erényövet nem fog venni.

2023. júl. 7. 21:40
 16/27 anonim válasza:
0%
3 lányom van, 18 éves korukig nincs együtt alvás. Miért? Én is voltam tizenéves. Lehet védekezni igen.. Csak hogy a gumi kiszakadhat, a gyógyszer meg egy életre tönkrevág. A naptár módszert tartós kapcsolaton kívül meg hagyjuk is.. Persze, ha az egyik fél szülője garantálja az esetleges unoka teljes ellátását, akkor mehet a móka. Igaz akkor legalább 3 élet lesz megbélyegezve egy generációra legalább..
2023. júl. 7. 21:51
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

17.

Atya ég anyuka !!!

Mennél jobban tiltanak valamit, annál jobban csináljàk.

2023. júl. 7. 22:27
 18/27 A kérdező kommentje:
Értem én, kiszakadhat a gumi, de ez bármikor megtörténhet, nem csak fiatalon. Persze értem, 18 évesen már “felnőttként” az én felelősségem, de hát akkor is, szerintem ez hülyeség.
2023. júl. 7. 22:50
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

Ez így igaz.

A jó minőségű óvszer egyébként szinte teljesen biztonságos.

Érdemes rá beáldozni.

Nemrèg a picon làttam 10 darabosat 500 ft- ért. Az volt a neve, hogy DIRR-DURR.

Na az ilyeneket nem szabad megvenni.

2023. júl. 7. 23:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

#16 Szóval 17 évesen és 364 naposan kiszakadhat a gumi, de 18 felett már nem? Vagy hogyan kell ezt értelmezni? Meg szerinted csak úgy lehet dugni, ha együtt alszanak?

Egyébként erre a dologra az uralkodásvágy a legjobb magyarázat. Nincs normális indok arra, hogy miért nem engedi, egyszerűen csak nemet mond, mert ő az anyja és megteheti.

2023. júl. 8. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!