Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem aludhatunk együtt?!
1hónap múlva leszek 17, a barátommal 8hónapja vagyunk együtt. Szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk, bár mostanság kevesebbet tudunk együtt lenni. Épp ezért is szerettem volna vele aludni, de amikor felhoztam anyukámnál a témát, rögtön nemet mondott. Anyukámmal egyébként elég jó a kapcsolatom, szinte mindent megenged, persze normális kereteken belül. Soha nem adtam okot arra, hogy ne bízzon bennem, ezért sem értem miért nem engedi. Nagyon zavar, mert én tényleg csak több időt szeretnék vele tölteni és ez nem csak a sz.xről szól. (Amúgyis már megvolt)
Anyukám elmondása szerint attól fél, hogy terhes leszek, de hát istenem nem vagyunk felelőtlenek. És szerintem már kisgyerek se vagyok. Segítsetek, hogyan vehetném rá? Nem nagyon akar beszélni se erről.
"Anyukám elmondása szerint attól fél, hogy terhes leszek"
Talán megbeszélhetnéd vele, hogy a szexre nem csak éjszaka lehet időt szakítani.
Felvilágosult fiatal vagy, ismered a védekezés fogalmát.Kicsit hízeledhetnél neki, ha valami olyasmit mondanál, hogy sokat tanultál tőle, vagy ilyesmit.
Tudja, hogy szexeltek?
Mert ha igen, akkor totál értelmetlen amit mond. Ha meg nem, akkor meg nagyon naív lehet, hogyha azt hiszi még szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!