Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy tudnak így élni az emberek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnak így élni az emberek?

Figyelt kérdés
a barátommal együtt voltam hónapokig, a végén meg benyögi nekem, hogy "xy-nal egyre közelebb és közelebb kerültünk mostanában","nagyon hiányzik xy" "nagyon hasonlítok xy-nal", "csak xy-ba bízom meg, neki mondok el mindent"(itt egy csajrol beszélt folyton). Nem értem, s utána csókolgat, puszilgat, hozza nekem az ajándékokat és miért csinálják ezt a pasik? nem értem, jobb ha szakitassz a csajjal de sosem értem meg, mit akarnak ezzel elérni a pasik? konkrétan

#fiú #tini #megint miért #3x miért
2023. jún. 15. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
A pasik 99%-a gyáva szakítani. Inkább kiprovokálják a minősíthetetlen viselkedésükkel.
2023. jún. 16. 10:10
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

11

Attól hogy neked ez a tapasztalatod még nem mindenki ilyen. Az a 99% nagyon túlzás.

2023. jún. 16. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted hogy szakítottál vele.Ez egy olyan duma ami lényegében annyit jelent hogy te már nem vagy fontos neki és van másik csaj.
2023. jún. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!