Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szakítottak és akiknek hiányzik az exük: mikor kezdted el érezni a hiányát?
Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy azt hitted túl vagy rajta, aztán hónapokkal később eszedbe jut?2023. jún. 13. 00:18
1/6 anonim válasza:
Jaj b@sszalak meg ez még évekkel később is szedbe, főleg ha tényleg különleges dolgokat életetek megy együtt. A múltat nem lehet kitörölni. Van aki még így is eszembe jut évek múltán, hogy annyira nagyon nem is voltam szerelmes, de még is annyira jó volt vele.
3/6 anonim válasza:
Én este szoktam érezni. Amikor elkészül a sátor.
4/6 anonim válasza:
3 évvel a szakításunk után összefutottunk a munkahelyemen véletlen. Nagyon sokszor eszembe jutott a 3 év alatt is például,ha a kedvenc éttermébe mentünk a barátaimmal. De onnantól folyamatosan. A jó része az a dolognak,hogy sikerült megbeszélni a sérelmeinket és jóban vagyunk. Mármint nem legjobb barik és társai,de ha találkozunk az utcán akkor beszélünk. 😊
5/6 anonim válasza:
Bár nem volt kapcsolat, csak alakulóban volt, és vége lett. Még egy hete sincsen.. nem tartott sokáig, pár hét volt csupán, de attól még eléggé tetszett a scrác...
4 napja ért véget, és eléggé el vagyok kenődve miatta.
Akkor a legrosszabb, amikor este rágondolok. Olyankor álombasírom magam... :/
Mindegy, előbb utóbb csak elfelejtem...
6/6 anonim válasza:
10 év utá nért véget.
Ennek 3 éve, de igen ma is összerör ha rá gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!