Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Akik szakítottak és akiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szakítottak és akiknek hiányzik az exük: mikor kezdted el érezni a hiányát?

Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy azt hitted túl vagy rajta, aztán hónapokkal később eszedbe jut?
2023. jún. 13. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Jaj b@sszalak meg ez még évekkel később is szedbe, főleg ha tényleg különleges dolgokat életetek megy együtt. A múltat nem lehet kitörölni. Van aki még így is eszembe jut évek múltán, hogy annyira nagyon nem is voltam szerelmes, de még is annyira jó volt vele.
2023. jún. 13. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Van egy kultúrád #1...
2023. jún. 13. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én este szoktam érezni. Amikor elkészül a sátor.
2023. jún. 14. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
3 évvel a szakításunk után összefutottunk a munkahelyemen véletlen. Nagyon sokszor eszembe jutott a 3 év alatt is például,ha a kedvenc éttermébe mentünk a barátaimmal. De onnantól folyamatosan. A jó része az a dolognak,hogy sikerült megbeszélni a sérelmeinket és jóban vagyunk. Mármint nem legjobb barik és társai,de ha találkozunk az utcán akkor beszélünk. 😊
2023. jún. 14. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Bár nem volt kapcsolat, csak alakulóban volt, és vége lett. Még egy hete sincsen.. nem tartott sokáig, pár hét volt csupán, de attól még eléggé tetszett a scrác...

4 napja ért véget, és eléggé el vagyok kenődve miatta.

Akkor a legrosszabb, amikor este rágondolok. Olyankor álombasírom magam... :/

Mindegy, előbb utóbb csak elfelejtem...

2023. jún. 17. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

10 év utá nért véget.

Ennek 3 éve, de igen ma is összerör ha rá gondolok.

2023. jún. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!