Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 20 éves barátom, 16 vagyok, múltkor odaadta a laptopját, és hát találtam egy mappát "kiskvák" névvel... Gyanús, nem?
1600 videó volt benne, magyar, illetve külföldi, néha feltűnően fiatal lányok felvételeivel (12-13 év körüliek)... Ahogy néztem, ezek tiktok liveok voltak. Voltak ott egyéb fájlok is. Ezek szkriptek, hogy folyamatosan csekkolja ezeket a lányokat, és automatikusan töltse le őket... Ezek a videófelvételek nagyjából megálltak a megismerkedésünk idején... Csak egy a gond, engem is tiktokról ismert meg...
Megkérdeztem, hogy ez mégis micsoda, azt mondta kínosan nevetve, hogy magányos volt, és szereti a szép lányokat, de én vagyok a legszebb mind közül.
Két hete vagyunk együtt, de ez most egy kicsit kezd megijeszteni. Mi van, ha a barátom vadászik tiktokos lányokra, és én is csak egy vagyok az összes közül?
Akkor téged is a "kiskvák" közé sorol és annak tart...
Menekülj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!