Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért mondta ezt, ha a múltkor ezeket írta?
Szóval 1 éve ismerek egy fiút, eleinte jól indult a kapcsolatunk, utána én elb*sztam az egészet. Mondtam egy közös ismerősünknek hogy mondja már neki hogy oldjon fel facebookon mert én még mindig szeretem őt stb.nagy nehezen feloldott, utána rá írtam hogy "szia" ő meg egyből írta: "mivan" meg hogy "van pénzed"(mert kb fél éve, tudta hogy bele vagyok zúgva, és ki akart használni hogy akkor jön velem össze ha adok neki pénz, természetesen nem adtam.) Tegnap előtt rám írt, este kb 10 óra körül,hogy mit csinálok, meg hogy találkozzak vele, én mondtam neki hogy már este van, én nem tudok menni, és fel ajánlottam hogy holnap talalkozzunk, azt mondta hogy nem jó neki,mert megy ki Németországba ennyi.
Ma találkoztam vele a boltba, az egyik haverjával volt, néztük is vele egymást majd mondta hogy "ne nézzél már engem" meg hogy "fordulj már el"
Miért mondhatta ezt?
Miért hazudta hogy megy ki Németországba?
Nagyon rosszul, majdnem elkezdtem sírni a boltbaxd
1 éve teljesen bele vagyok zúgva és akár hogy is bánik velem én nagyon szeretem őt...
Mert hülyít, élvezi hogy szenvedsz miatta. Élvezi hogy fájdalmat okoz és úgy beszélhet veled mint egy rakás sz-rral, te akkor is imádni fogod.
Ezért csinálja. Tedd fel magadnak az őszinte kérdést, hogy tényleg élvezed hogy kutyába se néznek?
Meg akart dugni, azaz ki akarta használni a lehetoseget, aztan ott akar teged hagyni...
Te szarban leszel, ha belemesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!