Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom multkor a szemembe mondta, hogy nem szeret, de akkor miert van velem?
En kertem , hogy mondja a szemembe , es akkor vegleg bekenhagyom , bele is mondta , de amikor ott akartam hagyni , akkor visszahuzott. Annyira nem tudok kiigazodni rajta. Kesobb azt mondta , hogy csak idegessegbol mondta. De bele a szemembe ? Amugy sajnos se vele , se nelkule kapcsolatban vagyunk , rengeteg dzakitas volt mar , mostanaban mindig en kerestem meg szakitas utan , mert nem mondja meg egyertelmuen hogy nem szeret es nem akar velem lenni. Ketelyekkel bombaz. lassan beleorulok ebbe .
19/L
Én is ugyanígy voltam tavaly.:/
Hagyd a fenébe, ne keresd, várd meg, míg ő keres! Addig meg foglalkozz mással,vagy lépj tovább.
Nálam is ez volt a barátommal, én folyton kerestem, ő meg már nem szeretett igazán, kételyek közt hagyott, közben meg keresett más lányokat, hogy tovább lépjen.. Aztán mikor tudatosult bennem, hogy hülyeség, hogy ÉN keresem, szenvedek miatta, mikor ő miattam nem is, nem is érdekli.. Ezért továbbléptem. Utána máris elkezdett keresni, miután megtudta, hogy van másom, akkor jött rá a dolgokra.. Azóta is keres, mondja, hogy szeret és megbánta hogy azt tette, amit.. De visszaút nincs már nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!