Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találjak meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjak meg egy személyt akit a múltkor láttam és nagyon szimpatikusnak találtam?

Figyelt kérdés
Röviden mentem ki a 31es busszal Örs felé és felszállt egy nálam 2-3 évvel idősebb fiú. tudom tudom azokat a válaszokat fogom kapni, hogy miért nem mentem oda de ezeket most mellőzzük. (Túlságosan elmerültem a látványba) Gondoltam arra is, hogy 2 héten keresztül mindennap azzal a busszal, abban az időpontba fogok menni Örs meg vissza. Főleg szerdánként.És röviden az lenne a kérdés, hogy ti mit csinálnátok a helyemben?
2023. máj. 11. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Ez a hajó már elúszott. Nagyon kevés esély van, hogy találkozol vele, az is lehet, hogy 1x járt arra. Én biztos nem utaznék 2 héten keresztül mindennap csak ezért. Amúgy meg mivan bunkó seggfej? Akkor megérte? Ugyan már...
2023. máj. 11. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Oda kell menni, vagy facen megkeresed (mondjuk esélytelen)
2023. máj. 11. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
#1 vagyok kihagytam véletlen egy "ha-t" . Vagyis mivan, HA jól néz ki, DE egy kuka a személyisége? Akkor is megéri? Hiszen nem is ismered.
2023. máj. 11. 20:14
 4/6 Nonameboi ***** válasza:
0%
Csináltass fantomképet a rendörökkel, oszt tegyél ki rá körözést!
2023. máj. 11. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt próbáld meg, amit írtál, mert az az egyetlen esélyed. És ha látod, akkor cseledj mihamarabb. Sok szerencsét!:)
2023. máj. 12. 06:23
 6/6 Nonameboi ***** válasza:
29%
Sajnos sok esélyed nincsen, lehet hogy alapból szemét emberrel álsz szemben és nincsen értelme, de ha nagyon szeretnéd, csináld, amit írtál, de nem lenne jó ötlet annyira.
2023. máj. 12. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!