Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért csinálja ezt a pasim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a pasim?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondja hogy ami az enyém az rossz. Meg hogy amit én csinálok az rossz. Például, ebben az évben kezdtem el gépírást tanulni, és már tudok minden betűt. Ezért most már a sebességet szeretném javítani és 35-38 wp után kaptam 42 wp-t és nagyon megörültem. Elmondtam a barátomnak és azt mondta az nagyon szar. Nekem ez nagyon rosszul esett és el is mondtam neki, én úgy érzem 35 wp után a 42 wp jobb és ügyesebb voltam mint eddig. De mindennel ezt csinálja, sose támogat.
2023. máj. 21. 21:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Egy nulla a hapsid és te is ha vele vagy.
2023. máj. 22. 13:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Letörölteted vele a képeket, aztán szakítasz. Ha pedig továbbra is zsarol, simán feljelentheted.
2023. máj. 22. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!