Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha néha kezd olyan szinten elönteni a harag, hogy úgy érzem, egyszer tényleg megütöm a barátnőmet?
Csinált már extrém dolgokat... Motorom megkarcolta, gitárom földhöz vágta, volt néhány általam írt vers és dalszövegeket tartalmazó füzetkém, elkezdte tépkedni, meg direkt elment exével sétahajókázni, mikor összevesztük.
Mert nagyon szeretem és sokat jelent, ráadásul akármilyen kattant, úgy érzem, hogy muszáj vigyáznom rá.
Nem lehetséges, hogy valami nem százas a fejében? Nem küzd valami mentális betegséggel?
Nagyon nem hangzik egészségesnek a kapcsolat. Ha beszéltél már vele erről civil ember módjára és nem hajlandó változni és ennek ellenére, te folytatni akarod a kapcsolatot, akkor a jövőben nagyon megfogod bánni, hogy így tettél.
A testvérem is nagyon hasonló kapcsolatban élt egy darabig. A nő teljesen tönkretette érzelmileg.
Sajnos előbb vagy utóbb be kell látnod, hogy nem a te felelősséged a biztonsága és az egészsége, ha ilyen módon hat az életedre.
Nekem is volt egy ilyen exem. Akkor szakítottam vele, amikor elmeselte, hogy már az anyját is negutotte párszor.
Pedig mennyire szerettem, te jó ég..mármint az exemet.
Pedig mutatott videókat, hogy mi előzte meg, hogy bántotta az anyját, és tényleg meg is ertettem, borzasztó volt amit részegen művelt az anyja. De akkor is.
Azt mondtam neki, hogy ütés helyett inkább el kellett volna tőle költöznie. Főleg hogy már 40 éves volt.
Mostmár lassan ötven, és még mindig a mamahotelben maradt.
Járj indulatkezelesi tréningre, vagy menjetek külön, mielott tényleg baj lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!