Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tiii elmondannàtok neki, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tiii elmondannàtok neki, hogy ràjöttetek mindenre, hogy mi mindennel vert àt, miben hazudozott?

Figyelt kérdés
Kavartam valakivel, 4 hónapig, de kiderült, hogy ez neki semmi másról nem szólt, csak a szexről. Össze-vissza hazudott, és èn olyan hülye voltam, hogy benyaltam neki mindent..Szóval nyilván èn voltam a hülye, tudom. Akkor is sejtettem màr, de nem akartam làtni a dolgokat, mert kezdtem beleesni. Mèg ahhoz sem volt vér a pucàjàban, hogy őszintén megmondja, hogy nem akarja folytatni, össze- vissza hazudozott, akkor is. Viszont egy csomó dolgot tudtam meg, az elmúlt időszakban, ès zavar, hogy azt hiszi, èn egy buta, naiv, megvezethető fruska vagyok, vagyis tudom, hogy akkor az voltam, csak olyan szívesen a szemébe mondanám, viszont azzal csak megalàznàm magamat, és ezzel azt làtná, hogy még mindig nem vagyok rajta túl. Csak valahol mègis úgy érzem, hogy megérdemelné, hogy ne gondolja azt, hogy ezt bármikor megteheti a másikkal.
2023. máj. 14. 00:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám el neki. Az élet szinte minden területén igaz az, hogy utólag mindig okosabb az ember. Ő már elérte a célját, szóval felesleges ezzel foglalkozni, próbálj tovább lépni.
2023. máj. 14. 07:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát mert buta is voltál és az egod ezt tudja, ezért vagy felcseszve és neki akarsz bizonygatni, mivel magadnak nem tudsz mit. Millió csajjal ez van, akik rosszul választottak. Ezzel kell tovább élned. Ez van. Ez is tipikus, hogy akkor tehetetlenségedben te akarod tőle megvédeni a világot. Nem a te feladatod az, hogy mások ne legyenek hülyék. Ez mindenkinek a saját feladata lenne. Akárcsak neked is saját feladat lett volna. Megszívtad és ezzel kell továbblépni. Úgyse tudod büntibe rakni. Ha meg az érdekel, hogy neki mi a véleménye rólad, akkor végképp bajod van.
2023. máj. 14. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

Pedig fekete dákó is megénekelte, hogy:

Kizzzsány a budzsira vidzsázzz! xD

2023. máj. 14. 11:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!