Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszadozik, vagy mire megy ki ez az egész?
Megcsalt a barátom, annyit tudni kell hogy én vallásos vagyok és nem feküdtünk le mert én csak házasság után szeretnék majd. (Tartsátok tiszteletben, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné nem kérek erre rossz indulatú megjegyzést)
Ha adnék neki új esélyt azt mondta továbbra sem zavarná ezt őt mert engem szeret. Pedig én szakítás után megjegyeztem neki hogy menjen olyanokhoz akikkel lefeküdhet és nem kell ennyit várnia, és ő nemmel válaszolt mivel engem akar elvenni.
Felejtsem el? Időpazarlás volna vele lennem?
Kérlek kort is írjatok köszi :)
De mi van, ha veled nagyon jó, és ezután majd csak veled akarja?:)
Amúgy , asszem, azt írtad, beléd lett nevelve. És, te egyetértesz ezzel, a dologgal, ami beléd lett nevelve? Ha belegondolsz; azonosulsz vele teljesen?
Én még adnék ennek a csávónak mégegy esélyt talán. Ha a szeretetem pl erősebb iránta , minthogy a félelmem , hogy "megcsalt". Most azért raktam idézőjelbe, mert valalmiért nemigazán érzem megcsalásnak.
Már bocsi, nem akarom senkinek se a vallását, hitét leszólni; de nekem ez így komolytalannak tűnik, nem is tűnik komoly kapcsolatnak. 21. században ilyen ("""""bigottas jellegű""""") eszmékhez ragaszkodni tőlem idegen.
Bocsi, nem akarok tényyleg bántó lenni; de szóval nekem ez így picit olyan """gyerekesnek""", """"éretlennek"""" tűnik. Nekem a komoly kapcsolathoz az is hozzátartozik (alapvető, magától értetődő, adja magát), hogy van testiség is. Különben valahogy az én értelmezésemben az csak egy olyan kis , gyerekes ""járás"", hogy fogjuk egymás kezét ,és sétálunk.
Bocsi tényleg, ha nem jót írtam, ezek most csak az én érzéseim, gondolataim.
*mégha csók is van, nekem bocsi, de akkoris ilyen ""10éves gyerekszintű"" kapcsolat ez, tehát nem is igazi párkapcsolat. Nem lenne az, nem lenne komoly az én számomra.
De lehet,hogy valaki tök máshogy gondolja, érzi, és bocsi,ha megbántottam valakit.
"Plusz ő nem szerethet mert gyanús dolgokat mond ami valszeg hazugság xdd elkezdi nekem hogy őt az sem zavarná ha soha az életbeb nem fekszünk le mert neki többet ér ha megcsókol vagy hozzám bújik mert szeret"
Hm, ezt nem tudom, ezeket te érzed, mert te ismered őt személyesen.
De ,ha kétségeid vannak, már nem tudnál rá úgy tekinteni; akkor maradjatok barátok szerintem. Ha amúgy fontosak vagytok egymásnak, és számíthattok egymásra, meg satöbbi.
Kinek micsoda, de egy párkapcsolat nem a szexben fog kimerülni szerintem.
Töredéke az egésznek
0-24 nem fogjátok csinálni
Hozzátartozik a kapcsolathoz ezt aláírom de nem ez lesz amiről szólni fog az egész.
De azé' jó, ha van :)
És valaki meg lehet,hogy hiányolja.És ha pl te is, de így pl,ha ezt ellenzed, lehet,hogy nehezen fox párt találni, vagy akár esetleg nem is. :S:S:S De remélem, találsz, és boldogok lesztek. :):):) De pl szal hosszútávra, érted; lehet, hogy pl olyat találsz, aki már egyszer elvált, és intenzív párkapcsolatot élt előtte, de őrülten egymásba szerettek, de még túl korai lenne a házasság, még az elején annak érzitek,és az elején talán annak is kell, mert nem kell mindent készpénznek venni, hogy "ha 3 napig jó volt, akkor biztos jó lesz 30-40 stb évig is [1ütt]. " De szal és akkor pl hosszú távon lehet nem maradna veled; mert ő nem bírja ki hosszú távon veled annyi ideig, amíg megérik az idő a házasságra, és végre lefeküdhet/szeretkezhet veled; hanem keres mást.
Nem erről szól, és nem erről kell szóljon egy kapcsolat, de fontos és meghatározó része.
Ha te is szeretnéd, és bízol benne, hogy ezután nem csalna meg (márpedig szerintem nem csalnak meg, mert neki a testiség hiányzott, férfi, szüksége van a szexre) akkor ha te is szeretnéd megtörténhet, aminek meg kell. Szerintem ő is sokra értékelné, hogy neki adtad azt magadból, amit senki másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!