Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Játszadozik, vagy mire megy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszadozik, vagy mire megy ki ez az egész?

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátom, annyit tudni kell hogy én vallásos vagyok és nem feküdtünk le mert én csak házasság után szeretnék majd. (Tartsátok tiszteletben, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné nem kérek erre rossz indulatú megjegyzést)

Ha adnék neki új esélyt azt mondta továbbra sem zavarná ezt őt mert engem szeret. Pedig én szakítás után megjegyeztem neki hogy menjen olyanokhoz akikkel lefeküdhet és nem kell ennyit várnia, és ő nemmel válaszolt mivel engem akar elvenni.

Felejtsem el? Időpazarlás volna vele lennem?

Kérlek kort is írjatok köszi :)

2023. máj. 1. 19:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
A vágy nagy úr. Te nem akarod megadni neki azt, ami egy normális kapcsolatban egy normális férfi alapvető szükséglete, így megkeresi máshol. Az is igaz, hogy én előbb kötném fel magam, mint hogy ilyen csajjal legyek, ő pedig bevállalta, szóval egyrészt magára vessen, másrészt örülj, hogy bárki szóbaállt veled. Itt minden probléma gyökere a te döntésed, sajnos, és ez már csak rosszabb lesz.
2023. máj. 1. 19:42
 12/39 A kérdező kommentje:
11 ez fájt, de igazad van
2023. máj. 1. 19:46
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezért mondják azt, hogy csak ritka esetben működik egy olyan kapcsolat, amelyben csak az egyik fél vallásos.:/
2023. máj. 1. 20:43
 14/39 A kérdező kommentje:
Sajnos igen… :(
2023. máj. 1. 20:49
 15/39 A kérdező kommentje:
Felnyitottátok a szemem szóval köszönöm :’)..
2023. máj. 1. 20:49
 16/39 October15 ***** válasza:
100%
Amúgy az hogy jött ki neked, hogy házasság előtt szexelni az nem oké de a megcsalás az opcionálisan megbocsájtható?
2023. máj. 1. 21:03
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Most mit fogsz csinálni?

Vallásos fiú még sokkal kevesebb van.

Olyan, aki neked is jó lenne... hát... és még neki is te kellenél... roppant kicsi az esély.

2023. máj. 1. 21:03
 18/39 A kérdező kommentje:

16 az hogy házasság előtt nem csinálom senkivel kb belém lett nevelve

Nem egészséges ez meg most a szülők lesznek lehurrogva

A megbocsájtás meg igazából abból hogy szeretem őt.. első szerelem

Randiztam pár emberrel, beszélgettem sokkal, ismerkedtem de ő fogott meg

2023. máj. 1. 21:19
 19/39 A kérdező kommentje:
17 jó kérdés, tanácstalan vagyok
2023. máj. 1. 21:20
 20/39 anonim ***** válasza:
#19 Én azért még nem adnám fel, simán sikerülhet.:)
2023. máj. 1. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!