Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Játszadozik, vagy mire megy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszadozik, vagy mire megy ki ez az egész?

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátom, annyit tudni kell hogy én vallásos vagyok és nem feküdtünk le mert én csak házasság után szeretnék majd. (Tartsátok tiszteletben, mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné nem kérek erre rossz indulatú megjegyzést)

Ha adnék neki új esélyt azt mondta továbbra sem zavarná ezt őt mert engem szeret. Pedig én szakítás után megjegyeztem neki hogy menjen olyanokhoz akikkel lefeküdhet és nem kell ennyit várnia, és ő nemmel válaszolt mivel engem akar elvenni.

Felejtsem el? Időpazarlás volna vele lennem?

Kérlek kort is írjatok köszi :)

2023. máj. 1. 19:00
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? :)
2023. máj. 1. 21:58
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
#21 Ne add fel a reményt, hogy találj egy vallásos srácot, akivel jól elvagy. Én nagyon nem vagyok híve annak, hogy a házasságig szűznek kell maradni, de szerintem csak akkor add fel az elveidet, ha már nincs más opció.
2023. máj. 1. 22:03
 23/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. máj. 1. 22:12
 24/39 anonim ***** válasza:
48%

Én azért ajánlanék még valamit.

Az egyház mostanában - mivel már sokkal később köttetnek a házasságok - el szokta fogadni azt, ha a jegyesek között már testi kapcsolat is van.

Tehát az a lényeg, hogy ha már olyan közel vagytok, hogy eljegyzés is van, az már elég komoly kapcsolat ahhoz, hogy kipróbáljátok azt is, testileg is megfeleltek-e egymásnak.

2023. máj. 1. 22:20
 25/39 A kérdező kommentje:
Más féle valláshoz tartozom de azért köszi
2023. máj. 1. 22:23
 26/39 anonim ***** válasza:

Szerintem szeretkezzetek. :) Lehet, hogy veled akarta csinálni, de te nem akartad, ő meg szerette volna már.

Persze,ha nem akarod, nem kötelező, csak ha neki erre is szüksége van... De, ha te nem_akarod bármilyen okból; akkor ne_menj bele, de elgondolkodni jó ötlet rajta szerintem. :)

2023. máj. 1. 22:37
 27/39 anonim ***** válasza:
50%
*szóval neki pl hiányzott a testiség; én nem törnék felette pálcát. Ha te nem akartad ezt megélni vele; akkor megélte mással.
2023. máj. 1. 22:38
 28/39 anonim ***** válasza:
50%
*Nemtom, h te vágysz-e a testiségre;meg, h melyikkel veszitenél többet, ha őt elveszítenéd, vagy pl nemtom milyen büntetés járna a hited szerint, ha házasság előtt szeretkeznél a szerelmeddel. Isten amúgy jóarc, hidd el nekem; nem haragudna érte, ha lefeküdnél vele. Sőt, lehet, hogy örömét lelné benne, hogy látja, hogy két ember ennyire szereti egymást. Meg még eszembe jutott egy olyan valamelyik előadásból, hogy két ember , amikor szeretkezik, akkor megszűnik férfi és nő lenni; hanem visszaállítják az isteni egységet. Vagy ilyesmi. Szóval szerintem kipróbálhatod nyugodtan, Isten nem fog megbüntetni érte, ha csak ettől tartasz. Ha nem is vágysz ilyesmire, az megint másik dolog, vagy ha amúgy vágynál,de tudattal elnyomod. |Én nemtom, én csak remélem, jókat írtam.
2023. máj. 1. 22:43
 29/39 anonim ***** válasza:
BTW, ez egy tök természetes dolog, pl az állatkák is így szaporodnak, így nemzenek utódokat; és az tök szép dolog, amikor egy kisded megszületik. És az állatoknak sincs házassági papírjuk róla, őnekik sincs a templomban kimondva. ♥
2023. máj. 1. 22:46
 30/39 A kérdező kommentje:
Én is szeretném nyilván hát korban már javában ott vagyok :D de eljátszotta a bizalmam, ha le is fekszem vele ott van hogy megcsalhat újra és akkor hoppá :)
2023. máj. 1. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!