Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek 4 év ismertség...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 4 év ismertség után elhívni randizni?

Figyelt kérdés
Az osztálytársamat 4 éve ismerem, de csak most, az utolsó évben kezdtünk el többet beszélni(most sem túl sokat, de a mai napon például 1-2 órát kettesben tök jól megvoltunk). Arra gondoltam, hogy amúgy is most lesznek valami város napok, elhívom kezdésnek egyet, aztán menet közben elmondom, hogy tetszik. Szerintetek hogy legyen? Hogyan mondjam el neki? Hova menjünk? A város központja le lesz zárva, lesz késő estig egy halom program. 18/F
2023. ápr. 27. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, miért ne?

De 2 hét múlva érettségi, úgyse fogtok ráérni egymásra.

2023. ápr. 27. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindketten egész évben tanultunk, tehát ha pár délután találkozunk, nem akadály semmiben sem. Véleményem szerint már sok értelme nincs éjjeleket tanulni. Amúgy meg máskor nem nagyon lenne már alkalmam elhívni, inkább most, mint soha.
2023. ápr. 27. 16:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

LEhetnél tökösebb. Mond meg neki az érzéseidet aztán majd lesz valahogy.

Ha ő is bír téged akkor biztosra veszem hogy elakar menni veled randizni.

Ha meg nem vagy csak barátként akkor az sem baj, mert akkor legalább lezárhatod magadban a dolgot hogy te mindent megtettél a cél érdekében és utána nem fog kínozni többet a mi lett volna ha kérdés.

2023. ápr. 27. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Én a helyében kicsit furcsállanám a 4 évet, de ezt még ne mondanám hátránynak. A baj inkább ott kezdődik, hogy végzősök vagytok, ergo néhány hét és utána többet nem látjátok egymást. Kivéve, ha egy egyetemre mentek, mert akkor még viszonylag könnyű leszervezni a gyakori találkozást, de egyébként meg vagytok lőve.Úgyhogy inkább ezt fontold meg, megéri-e neked a rizikó, hogy elmondod neki, és

- azt mondja nem kedvel téged, tehát nincs mitől félni, mert elballagtok és nincs kellemetlenkedés.

- kiderül viszonozza az érzéseidet, cserébe nem lehettek sokáig együtt.

Egyébként a többiekkel is egyetértek.

2023. ápr. 27. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Én várnék még. Érettségin még összefuthattok, azaz egy esetleges elutasítás kínos lenne. Inkább majd nyáron.
2023. ápr. 27. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Elhívni el lehet, hiszen azt mindenki a szándékainak megfelelően fogja fel, nem kerülhetsz gáz helyzetbe. Bár én ígyis inkább a nyárra tolnám ezt, nekem is picit rosszul jött, hogy pont érettségi előtt lett barátnőm.
2023. ápr. 28. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituációba vagyok én is, csak egyetemen. Több mint 1,5 éve ismerem, de egyenesen sosem mondtam neki, mennyire tetszik, bár sejteni sejtheti. Néha többet beszélek vele néha kevesebbet, de szerintem ilyenkor már mindegy... 4év alatt észre vetted volna, ha ő is így érez. Nálam is az van, hogy kettesbe tök jól elbeszélgetek vele, meg most utolsó 1-2 hétben sokat chateltem is vele, de úgy érzem, nem hiányzok neki. Te, hogy érzed? Ha nem keresnéd akkor rád írna csak azért mert hiányzol neki? Mert ha nem akkor meg is van a válasz a kérdésre.. sajnos..
2023. ápr. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!