Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat össze akarom hozni a barátnőmmel?
Volt pár ügyem fiúval és előbb utóbb valahogy mindig beszélgetni kezdtek a barátnőmmel és hát..beleszerettek/megkedvelték rövid idő után.
Gyönyörű lány és a személyisége is tökéletes,ugyanúgy mint a barátomnak.
Ugyanaz az érdeklődési körük.
Főképp ezért tudom elképzelni őket.
Nagyon szeretem mintkettőjüket és semelyiküket nem akarom elveszíteni.
Meg hát nagyon engedékeny fajta vagyok és engedem hogy a barátom mással lefeküdjön(én nem vagyok hajlandó ezt csinálni viszont,még hulla részegen se),pedig ő mondta hogy nem szeretné,de az ösztönök azok ösztönök,ő pedig egy bomba nő.Hülye lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.Pont ugyanez fordítva.
A ballagásomon fognak elsőre találkozni és valahogy bennem van ez...
Szerintetek ez normális?Mert már mondták,hogy ez nem az..
Megint vajúdtak a hegyek és egeret szültek...
Kíváncsi lennék hány tagú bizottság szüli ezeket az erőltetett kérdéseket, amiknek semmi köze a valósághoz. 😂
A barátnőm mérföldekre lakik innen,a barátommal szinte napi szinten találkozok,órákig beszélgetünk,amúgy mindent megteszünk egymásért
Beszéltem erről barátnőmmel.Valószínűleg az a legnagyobb baj,hogy annyira magam elé helyezem a szeretteim jó lété,hogy ilyenre 'vetemedek'
Meg hogy traumatikusan hatott rám az,hogy körülöttem egy férfi,srác,férj sem maradt hűséges a párjához,nem hogy elmondják a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!