Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimat össze akarom hozni a barátnőmmel?
Volt pár ügyem fiúval és előbb utóbb valahogy mindig beszélgetni kezdtek a barátnőmmel és hát..beleszerettek/megkedvelték rövid idő után.
Gyönyörű lány és a személyisége is tökéletes,ugyanúgy mint a barátomnak.
Ugyanaz az érdeklődési körük.
Főképp ezért tudom elképzelni őket.
Nagyon szeretem mintkettőjüket és semelyiküket nem akarom elveszíteni.
Meg hát nagyon engedékeny fajta vagyok és engedem hogy a barátom mással lefeküdjön(én nem vagyok hajlandó ezt csinálni viszont,még hulla részegen se),pedig ő mondta hogy nem szeretné,de az ösztönök azok ösztönök,ő pedig egy bomba nő.Hülye lenne kihagyni egy ilyen lehetőséget.Pont ugyanez fordítva.
A ballagásomon fognak elsőre találkozni és valahogy bennem van ez...
Szerintetek ez normális?Mert már mondták,hogy ez nem az..
Nem, ez nem normális.
Ez nem egy egészséges, konszenzuson alapuló nyitott kapcsolat, - mert van olyan is - hanem egy manipulatív, akaratgyenge hímringyó meg egy szolgálatkész lábtörlő vergődése. Kihasználnak te meg hagyod.
Alapból tetszene az ötleted, de félő hogy gyorsan nem lesz rád szükség.
Pedig oly kedves teremtés vagy.
"Gyönyörű lány és a személyisége is tökéletes,ugyanúgy mint a barátomnak."
F*szt, a barátod személyisége nem tökéletes, a barátnőd meg valszeg könnyebben dugható.
"F*szt, a barátod személyisége nem tökéletes, a barátnőd meg valszeg könnyebben dugható."
Gondolom már kitervelték egymás között, aztán megpróbálják beadagolni a kérdezőnek, hogy kvázi szívességet tesznek neki azzal, hogy a jellemtelen görény félred.g, őt meg biztos pontként megtartja lelki szemetesnek. x)
Szerintem neked egy ilyen fetished van, ami nehany ferfinak, lenyeg hogy a parjukat szeretik nezni ahogy megdug/megdugja valaki mast/mas.
Vagy pedig te nem vonzodsz annyira a pasidhoz hogy ez zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!