Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megszöknél a barátod után, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszöknél a barátod után, ha szerelmes vagy?

Figyelt kérdés
A barátod kiköltözött külföldre. Te 16 éves lány vagy. Vele csókolóztál először, és szerelmes vagy. Ő is viszont szeret. Nem tudod mikor láthatod újra, ha nem mész. Valószínűleg néha meg tudna látogatni itthon, de az csak távkapcsolat lehetne, ami nagyon kevés. Ha nincs ellenére, hogy hogy kimenj hozzá, és most ne is gondoljunk bele, hogy nem megoldott minden kérdés. Te kiszöknél a szerelmedhez 16 évesen? (A kérdés elméleti.)
2023. ápr. 26. 21:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény, és látásmód, ahogy Te látod a világot. Úgy látom a te történetedben mindenképp kell egy gonosz. Legyen az akár szülő, vagy a férfi, akár a lány. Vagy ha ezek közül egyik sem, akkor a világ biztosan. Minden esetre köszönöm, hogy ennyi időt és energiát fordítottál a kiírt kérdésemre. Ezzel is szélesebb rálátást biztosítva a történések mögött meghúzódó finom mechanikákra. A válaszod nem volt hiába való, és nem fog elveszni. Megőrzi a gyakori, és talán én is fontolóra veszel belőle dolgokat. Szóval köszi. Annyit még árulj el, hogy te milyen minőségedben fogalmaztad a válaszod. (korod/nemed/esetleg mint szülő…) Kössz a válaszod.
2023. ápr. 27. 01:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy nekem minden áron kell egy gonosz, hanem, hogy irracionális a felvázolt figuráknak a viselkedése, kockázatfelmérése. :D Mint a dedóban. Ha ez egy fanfic, akkor ez ki fogja zökkenteni az olvasót, hiába gondolod azt, hogy milyen gyönyörű meg drámai és empatizálható a helyzet. A logikai lyukakat ki kell söpörnöd a sztoriból, méghozzá nagyon jó magyarázattal, ha azt akarod, hogy majd hitelesnek érezzék.

A realizmus azt diktálja, hogy vagy van valami gond a szülőkkel, ha ennyire vakon kapálózva el akar húzni tőlük a lány, vagy a pasi használja ki tudatosan a lány éretlenségét és alárendelődő attitűdjét valamilyen módon.

Egy ideális életet sebbel-lobbal felszámolni hülyeség, és egy megbízható, nem önző pasi nem is kér ilyet, - sőt, előrébb valónak kéne tartania, hogy a lány tanulhasson és ugyanúgy karriert építhessen, mint ahogy anno neki is megadatott - ezt fenntartom.

Ha minden klappol, akkor ilyen kaliberű döntést tényszerűbb megfontolással hoznak meg, nem pedig hasra ütéssel, mert "jaj, hát ott a szerelem, és az mindent megold".

Amennyiben meg mégis minden klappol és ennyire esztelenül is gondolkoznak mellé, akkor nagyon gyermeteg agyban az összes főbb résztvevő. :D Ami talán még riasztóbb, mintha valaki nem az lenne, mint aminek mutatja magát.

Én egy 22 éves, gyerektelen lány minőségében gyűjtöttem ki a véleményemet / a gondolatmenetben lévő logikai hibákat.

2023. ápr. 27. 01:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Hatalmas elrugaszkodások vannak az írásodban, ahhoz képest amit gondolok, és nincs kifejtve. Ha könyvet írnék, vagy cselekményszálat, te már többet írtál volna bele, mint.. Viszont könyvről szó sincs. Ha könyv formátumban gondolkodunk, az eddig tőled olvasottak alapján azt gondolom, hogy te lennél az utolsó emberek között az egyik, akinek ez a “történet” szól. Sajnos annyira más események vannak a te fejedben, és az én ‘elméleti’ kérdésemben, hogy nehéz lenne megmérni az eltérés mértékét. Még csak olvasó közösség sem létezik eme nem megalkotott műre. Viszont válaszod, és most már a válaszod mögött főként Téged továbbra is értékellek. Ezért is, most megteszlek főgonosszá, mert méltónak bizonyultál a meghallgatáson. Kérlek vedd ezt, fogadd előléptetésnek.
2023. ápr. 27. 01:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy elrugaszkodások vannak ahhoz képest, ami a fejedben él, ha nem adsz korrekt információkat arról, hogy mi van a fejedben, csak az összes részinformációk alapján fellépő logikai bakit, kérdést lesöpröd azzal, hogy nem kívánsz rájuk válaszolni. Hozott anyagból lehet dolgozni. :D
2023. ápr. 27. 01:49
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem kívántam tőled hogy dolgozz. Bár most már akár tehetnéd is, hisz fel vagy véve. Ugyan akkor ha én rendezek, szerzek pénzt a stábra, dacolok a írókkal, s a szereplőkkel, kritikus tömeggel, akár azt is megtehetem hogy elkaszálom a filmet, vagy csak kinyírom a főgonoszt. Túl gyors happy end lenne a vége. De már az éj is már magasan jár. Vígasztaljon a tudat, hogy amúgy sem voltál a megszólított 16 éves értelmi szinttel rendelkező “női” réteg. Te cheater vagy. Nah jó, meg enyhült rajtad a szívem, nem nyírlak ki, nem raklak ki. Viszont az éjszakát most bezárom. Talán holnap még felkel a nap. Jóéjt
2023. ápr. 27. 02:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"Vígasztaljon a tudat, hogy amúgy sem voltál a megszólított 16 éves értelmi szinttel rendelkező “női” réteg. "

De voltam 16 éves lány, és azzal a fejemmel is a felelőtlenség netovábbjaként tekintettem a hasonló sztorikra. Kikérem magamnak, hogy csaló lennék. :D Ellenben veled, hapsikám.

2023. ápr. 27. 02:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Ím ezt a szerepet aggatod nyakamba. Így nem hagysz más választást, önként lépek ki e szerepől. S tudom, te most lelepleződésről fogsz regélni széles tömegeknek. Sokan talán el is hiszik szavad. Hát nem e ilyen egy rökéletes főgomosz? De hálás vagyok érted, mert életre hívsz mint hős. Már tudom is kit fogok megmenteni. Tudom, ezt a szálat olvasva rosszakaróm leszel, ezért le is győzlek. Csak utóbb, s nem előbb. De mindenképp, kis a ‘kitalált elméletekben’ a gonosz sohasem győzhet, a hős igen, és az ártatlan is megmenekül.
2023. ápr. 27. 02:29
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem tartod érdekesnek, hogy a csaló szerepkör ellen tiltakoztál, de a főgonosz ellen nem? Azt hiszem végleg lelepleződtél. Korábban azt hittem, hogy a négyes választ más valaki írhatta, de már a kezdetektől a kérdésem érdemi lényege ellen hangoltál. Szóval értékellek mint Ember, de nem mint támogatóm. Hmm… Talán már az egyes is te voltál. A legelső lépésedtől kezdve nem azt támogattad, hogy szerinted hogy lehetne, hanem hogy miért nem jó. Gondolkodj el picit te is kérlek magadon. Jó értelemben javaslom, kérlek.
2023. ápr. 27. 02:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem szöknék ki hozzá.A családomat és az életemet itthon nem hagynám egy olyan kapcsolatért ami nem biztos.Ennyi évesen nincsen önálló keresetem és a páromtól függnék.Mi lesz akkor ha szakítunk, hova megyek?Ennyi évesen biztosan nem mennék a szerelmem után.
2023. ápr. 27. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!