Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem vagyok szerelmes a páromba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerelmes a páromba, mit csináljak? Normális ez?

Figyelt kérdés
Sosem voltam belé szerelmes, és zavar a dolog, mert tudom, hogy ha az lennék sokkal intenzívebben élnék meg mindent és boldogabb lennék. Másoknál is gyakori ez?
2022. nov. 1. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Akkor minek vagy vele?
2022. nov. 1. 21:22
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Szakíts vele, én szörnyen érezném magam tudva hogy a párom nem szerelmes belém. Jobbat érdemel.
2022. nov. 1. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Mondd el neki. Inkább most, mert így viszonylag "friss" , minél többet vársz vele és minél többet vagy vele így annál jobban fog neki fájni
2022. nov. 1. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Öööö.... együtt vagy valakivel, csak azért, hogy elmondhasd, hogy van párod? Vagy hogy értsük? miért vagy vele?
2022. nov. 1. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is hasonló volt. Csak szakíts vele. Nem éri meg.
2022. nov. 1. 22:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
1 kivételével, senki iránt nem voltak intenzív érzéseim. Lehet nem is szerelem volt, de más volt mint a többi. És azóta se éreztem ezt senkinél. Én is ismerkedtem de tudtam hogy semmit sem érzek iránta így hagytam is mindenkit. Rossz érzés, ezért sem lett soha párkapcsolatom. Hagyd ha nem szereted, neki is, és neked is lesz esélye másba szerelmes lenni.
2022. nov. 2. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
Egyetértek az előttem szólókkal. De ha ez gyakori jelenség nálad akkor gondolkodj el azon, hogy nem-e csak lapos a kapcsolat. Ha csak úgy vagy vele akkor nincs is miért szeretned őt.
2022. nov. 2. 01:35
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha már úgyse tudsz szerelmes lenni, keress egy sugar daddyt, és legalább lesz pénzed.
2022. nov. 2. 02:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes ezt így folytatni:/
2022. nov. 2. 09:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts minél hamarabb, ez megalázó neked meg a másik félnek is.
2022. nov. 3. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!