Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De amúgy egy ilyen üzenetre lehet bármit is írni ?
Figyelt kérdés
“Figyeld elég szar napjaim vannak mostanában…de bármikor el tudok menni hozzád randizni, de úgy legyen hogy essünk rajta gyorsan túl , mert amúgy semmi kedvem hozzá…el durrantunk pár jointot kis séta max…és keféljünk…annyira még beszélgetni sincs kedvem, amúgy sem vagyok jó ember, tehát a döntés rajtad áll”
Mind ezt az után írta hogy kb 1 hónapig folyamatosan normális volt .
2023. ápr. 11. 22:06
1/5 anonim válasza:
Megunta, hogy nem tud lefektetni, ezért váltott.
4/5 anonim válasza:
Erre azt írnám, hogy szerintem durrantsd el a golyóidat inkább - lehetőleg vadászpuskával.
5/5 anonim válasza:
Vagy szimplán: összetévesztesz anyáddal/húgoddal/nővéreddel. Vagy: bocs, értem, hogy drogos, lecsúszott emberi söpredékként neked a vécépucolás az álommeló, de tényleg nem vagy annyira jó ember, hogy egy közös kefélésben benne legyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!