Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek “igaz” szerelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek “igaz” szerelem lehet ez?

Figyelt kérdés

11 éves koromba ismertem meg a párom. Első sorban barátkozásnak indult az egész, majd az ismerkedésünk után ilyen 4-5 hónapra rá összejöttünk. A barátom akkor 12 volt, én csak 11.

Viszont távkapcsolatban vagyunk azóta is. Ő Budapesti, én meg 60km-re tőle. 2 éve csak hétvégente találkoztunk, mostmár lassan naponta egymásnál vagyunk (Az útiköltséggel nincs problémánk).

Viszont hozzátenném hogy mindketten még 18 alattiak vagyunk 1 év híján.

Viszont mindkettőnk részéről komoly és hosszú távú terveink vannak.

Érdekelne a véleményetek, hogy ez “örökké” tarthat?

Kérlek normális válaszokat írjatok!!!

2023. ápr. 11. 18:53
 1/6 hungarikum_202 ***** válasza:
67%
Ezt tutira megmondani senki se fogja.
2023. ápr. 11. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Nyilván, azt gondoltam.

Csak vélemenyre vagyok kiváncsi, aki esetleg átélt ilyet vagy aki még mindig ilyen kapcsolatban él.

Interneten rengeteg oldalon lehet olvasni ilyenekről akik 10-11 évesen jöttek össze és 40évesen még mindig együtt vannak, stbstb..

2023. ápr. 11. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom ne gondolkodj. Nekem ugyan még csak másfél éves kapcsolatom van, de én is elgondolkodtam azon, hogy vajon örökké fog tartani, mert mindkettőnknek komolyak a szándékai, és borzasztóan szeretjük egymást... Aztán rájöttem, hogy felesleges. Ki kell élvezni, amíg tart, megélni az érzelmeket, nem azon gondolkodni, hogy meddig tart. És ha tesztek a kapcsolatotokért, időt fektettek abba, hogy ne hunyjon ki a láng, akkor akár örökké is tarthat.

De amúgy szerintem az, hogy tényleg 11-12 évesen elköteleztétek magatokat egymás mellett (ami amúgy átlagosan épp az a kor, amikor még pont éretlenek a legtöbben egy párkapcsolathoz), és azóta is tart a szerelem, az lenyűgöző, szóval igen, lehet, hogy örökké fog tartani :)

2023. ápr. 11. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 Igen, de sajnos csak a sikersztorikat töltik fel, a többiről nem hallunk. Tényleg nem lehet ezt megmondani, de azert sok sikert kívánok.:)
2023. ápr. 11. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én is távkapcsolatban élek, viszont mi 20 és 22 évesek vagyunk és nem úgy jöttünk össze mint ti. Nálunk egy kicsit bonyolult volt, már két éve írtunk de most a nyáron jöttünk össze.

Volt hogy néztük hogy milyen jó lenne, ha én is a z ő városában mennék egyetemre tanulni, de ezen kívül nem nagyon tervezgettünk eddig, a találkozásokon kívül (de ez nem hosszútávú)

Szerintem is még alakul nálatok, nem lehet megmondani hogy meddig tart, viszont nincs kizárva hogy ti együtt maradtok még 40 évesen is. Úgy ahogy előttem írták, sokszor megszűnnek a korai kapcsolatok, de akár örökké is tarthatnak. Ezen ne gondolkozz túl sokat el, annyi minden fog még történni.

Minden esetre élvezzétek, tegyetek mindketten a kapcsolatért és sok szerencsét!

2023. ápr. 12. 10:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönjük szépen❤️
2023. ápr. 12. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!