Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl rámenős voltam? Azért nem jött össze?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj aki tetszett a hétvégén…egyik barátom ismerőse volt és pont egy helyen voltunk.
Kicsit kötegettem vele először-csipkelodtem. Majd volt egy konkrét pillanat amikor pont egyedül ült egy helyen..oda ültem megkerdeztem hány éves meg annyit mondtam hogy jól nez ki.
Meg köszönte majd az a tipikus kellemetlen csönd lett, aztán hirtelen fel állt és ott ordibalt a barátnője után mint valami őrült hogy hol van :d..
Tényleg elég furcsa volt…persze ez után már inkább békén hagytam mert az jött le hogy valamit nagyon el csesztem.
Utána még kicsit ott maradtam nevetgélt néha azon amiket mondtam…de fogtam magam és haza jöttem inkább.
2023. márc. 13. 20:13
1/6 anonim válasza:
Semmit nem csesztél el, csak mérges lett, hogy eltűnt a barátnője.
2/6 anonim válasza:
Nem volt rá felkészülve, kicsit sokkhatásként érte ahogy elkezdtél felőle érdeklődni és azt akarta, hogy a biztonság kedvéért legyen mellette a barátnője. Szerintem. Persze lehet, hogy teljesen másról van szó. Ha közös ismerős által ismerted meg, kérd el az elérhetőségét.
3/6 anonim válasza:
Igen lehet azért hívta a barátnőjét mert izgult vagy félt
De lehet hogy csak kereste
4/6 anonim válasza:
Te nem rontottál el semmit se.Gondolom a csaj nem szeretett volna ismerkedni.
5/6 anonim válasza:
Így alakult, de nem a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!