Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez túl rámenős lenne egy lánytól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez túl rámenős lenne egy lánytól?

Figyelt kérdés

Szóval találkoztam egy fiúval, egyszerűen nagyon jó volt vele beszélgetni, másfél óra olyan gyorsan elment hogy észre sem vettem.

Én nagyon jól éreztem magam vele, és most szívesen írnék neki, hogy jól éreztem magam vele és jó volt beszélgetni, csak nem akarok lányként túl rámenős lenni.

Nem akarom hogy azt érezze könnyen meghapható vagyok meg hogy túl rámenős vagyok.

Ez még belefér szerintetek?

2021. okt. 23. 00:41
 1/6 anonim válasza:
100%

Simán belefér. Általában szeretik is, és lehet ez a kezdő löket kell ahhoz, hogy utána Ő kezdeményezzen, ha hasonlóan érez.

Emiatt nem fog az érződni, hogy könnyen megkapható vagy.

írj neki nyugodtan.

2021. okt. 23. 02:48
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
Egyáltalán nem rámenős, ha így írsz rá.
2021. okt. 23. 07:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha bejössz neki és ugyanúgy jól érezte magát akkor utána jön minden magától. Így csak megadod a kezdő lökést.
2021. okt. 23. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Én is ma jól érzem magam... Majd ha megeszek egy pizzát 😀
2021. okt. 23. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
29%
Kinek mi, én soha nem írtam rá senkire, minek, egy férfi ha akar keres ha nem akar akkor nem keres! Én csak olyanokat veszek komolyan akik érdeklődnek irántam, ha nem ír ez van, írnak mások.
2021. okt. 25. 15:07
 6/6 anonim válasza:
81%
Szerintem egyáltalán nem rámenős. Én a helyedben ráírnék és megnézném mi lesz belőle.
2021. okt. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!