Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csinálnátok a helyemben ?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben ? Jogos volt a kiakadásom?

Figyelt kérdés

Tegnap este beszéltem a barátommal és semmi baj nem volt. Aztán ma reggel ahogy indulok suliba ott várt a házam előtt hogy elkísérjen. Azt mondta hajnali 4 óta ott vár. Én nem tudtam róla semmit. Azt mondta azt hitte hogy valami bajom van és azért jött el. (semmi bajom sem volt). Eléggé kiakadtam mert én ezt már egy kicsit soknak gondolom és hogy ez már ilyesztő hogy hajnali 4 óta a tudtom nélkül a házam előtt vár. Mondtam is neki erre most ő van kiakadva hogy jó akkor nem is fog többet keresni meg nem akar találkozni velem. Jogos voltam?

Ő 17/f én 16/l

2023. márc. 9. 07:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

te nem vagy normális

örülnél inkább, hogy ilyen palid van

2023. márc. 9. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Hát.. önmagában még beleférne szerintem, de a reakciója már nem. Abból egyértelműen kiderül, hogy egy akaratos, öntörvényű, követelőző pasas, akitől talán nem is baj, ha megszabadulsz.

Amúgy meg miért volt ott már 4-kor??

2023. márc. 9. 11:52
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Ha 4:15kor indulsz el otthonról nem para. De ha 7kor akkor beteges. A reakciója meg gyerekes. Én fix dobnám. Legalább ha írt volna előtte hogy baj-e. Vagy ha itt van felhív hogy engedjem már be. Legalább meginni egy teát vagy valami. Nekem gyanús, hogy csak ellenőriz (nem jó értelemben).
2023. márc. 9. 12:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki jól esik hogy egész hajnalban előttetek szobrozik, hát lelke rajta, de sokat nem várnék tőle a jövőben
2023. márc. 9. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
A kommenteket olvasva nekem is fura a srác, főleg a rekciódra adott reakciója (szép magyar nyelv). Ha ilyen dolgokon kiakad, akkor lehet nem ő lesz életed párja. De ha tudod, beszéld meg vele.
2023. márc. 9. 17:08
 16/20 NTBS ***** válasza:
65%
Nem. Ez egy roppant kedves gesztus, csak te nem tudod értékelni.
2023. márc. 9. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább örülnék,hogy hajnali 4 előtt felkelt és eljött a házamhoz csak azért,hogy elkísérjen.
2023. márc. 9. 22:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Végül megbeszéltük hogy ez váratlan volt és legközelebb szóljon előtte mert reggel általában futni szoktam a buszhoz.
2023. márc. 10. 07:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#18 Ha meg tudtátok beszélni és nincs harag, akkor oké.
2023. márc. 10. 10:39
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
Jó ez picit fura, hogy hajnal 4kor már ott volt de szerintem mázli, hogy ennyire nem teszi a véletlenre a dolgot.Nem tudom lehet benézett valamit de én örülnék neki ha gondol rám.
2023. márc. 13. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!