Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna? Az én helyemben mit csinálnátok?
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem. Az a baj hogy mostanában nagyon jóba lett egy lány osztálytársával. A csaj adott neki egy monstert karácsonyra és megtartotta a csomagolópapírt emléknek. A csaj állandóan fotózgatja őt a tudta nélkül szünetekben aztán elküldi neki. Megkérte hogy ne fotózza de nem hagyta abba. Valamelyiknap írt a barátom neki hogy találkozzanak suli előtt és menjenek együtt. Barátom azt mondta hogy csak azért mert a csaj vett neki egy hellt. A csaj szerintem hajt rá de tudja hogy van barátnője mert ismer engem is. Azóta is kérdezgeti a lány hogy jól van e még hogy hogy van. Ez engem nagyon zavar. A párom azt mondja hogy csak kihasználja hogy a lány vegyen neki energiaitalt. És hogy többet nem fog beszélni vele. De tudom hogy fog. Mit csinálnátok a helyemben? Szakítani nem akarok mert szeretem. És ő is szeret.
Az kimaradt hogy 17/f és 16/l
"A párom azt mondja hogy csak kihasználja hogy a lány vegyen neki energiaitalt."
Jesszum, szerintem szakíts. Nagyon gáz lehet a srác, ha így áll az emberekhez. Akkor vajon veled miért van? Mi miatt használ téged ki? Hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!