Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Titeket ez zavarna? Az én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavarna? Az én helyemben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szeretem. Az a baj hogy mostanában nagyon jóba lett egy lány osztálytársával. A csaj adott neki egy monstert karácsonyra és megtartotta a csomagolópapírt emléknek. A csaj állandóan fotózgatja őt a tudta nélkül szünetekben aztán elküldi neki. Megkérte hogy ne fotózza de nem hagyta abba. Valamelyiknap írt a barátom neki hogy találkozzanak suli előtt és menjenek együtt. Barátom azt mondta hogy csak azért mert a csaj vett neki egy hellt. A csaj szerintem hajt rá de tudja hogy van barátnője mert ismer engem is. Azóta is kérdezgeti a lány hogy jól van e még hogy hogy van. Ez engem nagyon zavar. A párom azt mondja hogy csak kihasználja hogy a lány vegyen neki energiaitalt. És hogy többet nem fog beszélni vele. De tudom hogy fog. Mit csinálnátok a helyemben? Szakítani nem akarok mert szeretem. És ő is szeret.

Az kimaradt hogy 17/f és 16/l

2023. jan. 10. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A csajnak tetszik a helyzet, mert tiltott gyümölcsre hajt, ami sokaknak izgi. Szerintem az lesz a legjobb, ha komolyan elbeszélgetsz a barátoddal.
2023. jan. 10. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
3%

"A párom azt mondja hogy csak kihasználja hogy a lány vegyen neki energiaitalt."

Jesszum, szerintem szakíts. Nagyon gáz lehet a srác, ha így áll az emberekhez. Akkor vajon veled miért van? Mi miatt használ téged ki? Hányás.

2023. jan. 10. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem itt mind a három fél elég "gáz". 😂
2023. jan. 11. 08:18
 4/6 NTBS ***** válasza:
100%
Beszélgetés a pároddal.
2023. jan. 11. 15:06
 5/6 anonim válasza:
100%
Exembe szerelmes volt egy lány, ő állítólag nem szerette de volt köztük valami. Mindig azt mondta nekem amikor erről beszéltem vele, hogy őt nem érdekli meg leszarja aztán mégis beszéltek, konkrétan sosem volt megmondva a csajnak, hogy hagyja őt békén, élvezte, hogy ennyire odaáig van érte vagy nem tudom. Hát mit ne mondjak, eléggé bele is betegedtem ebbe az egészbe. Így idősebb fejjel utólag visszagondolva ha tényleg szeretett volna tiszteletben tartja az érzéseimet és megmondja neki, hogy semmit sem akar tőle és satöbbi.
2023. jan. 15. 02:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük. Megmondta a csajnak hogy akadjon le róla. A csaj azóta bedepizett, párom azt mondja felőle depizhet mert pont leszarja
2023. jan. 15. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!