Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fair? Én ha egy lányt megemlítek, elkezd féltékenykedni, de ő random arcokkal találkozgat?
Szóval ha én megemlítem egy régi barátomat, aki nem mellesleg segített egy öngyilkossági kísérletemet megakadályozni (egy bűne van: lány), akinek nem mellesleg barátja van, még közös képen is látták egymást, akkor már rögtön jön, hogy megcsalom meg hasonlók, ha nem válaszolok pár órán belül, megint biztos csajokkal szórakozom, sőt, ha éppen tovább alszom a kelleténél, és nem írok, akkor meg biztos titokban más lánnyal beszélgetek....
De ő vidámparkba járkál random arcokkal, akiket netről ismert meg és hasonlók.
Nem az. És nem kizárt - bár azért nem is biztos -, hogy azért féltékenykedik, mert magából indul ki.
De akár alappal, akár alap nélkül, a bizalmatlankodásnak nincs helye egy kapcsolatban.
Nem.
És lehet jobban jársz, ha elengeded.
Lehet már meg is tette, amivel gyanúsít.
Lehetőséges, hogy azzal vádol, amit valójában ő tesz meg azokkal a "random arcokkal".
Rád akarja kenni a saját bűnét úgy beállítva, mintha azt te tetted volna, azért, hogy elterelje a figyelmed arról, amit ő tesz valójában. Ez egy bevett módszer a kislányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!