Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt mondta a barátom, hogy jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a barátom, hogy jó nagy seggfej voltam?

Figyelt kérdés
Tűrjem ezt el?
2023. febr. 19. 08:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi váltotta ki ezt a reakciót? Mi történt előtte? Ennyiből nem tudjuk megállapítani.
2023. febr. 19. 08:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát így félig viccesen barátnőmmel beszélgettünk, és azt mondta, hogy a barátom kicsit fura, én meg azt mondtam, hogy ja, kicsit hülye.
2023. febr. 19. 08:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk lehet nem esett jól, hogy más előtt lehüllyézted. Nem volt szép, amit utánna mondott rád, de jogosnak mondható ezek után.
2023. febr. 19. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se esne jól, ha kibeszélne a barátnőm. Persze ő is picit túlzásba vitte a "s**gfej" kifejezéssel, de tény, hogy nem volt szép tőled.
2023. febr. 19. 09:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, seggfej vagy. Lehülyézed mások előtt a parodat, csak gratulalni tudok
2023. febr. 19. 10:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1:1.... Mi a gond?

Te is és ő is hülyéztél... Ő megsértődött, visszaadta, miért csodálkozol?

Divatos kifejezéssel élve: visszanyalt a fagyi

Ha te félig vicces voltál, akkor ő is csak félig vicces volt... Na vicces volt neked? Vagy csak az a vicces, ha te bántasz mást?

2023. febr. 19. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha én is hallanám, hogy a barátom azt mondaná hülye vagyok mások előtt, akkor én is ilyesmit mondanék. És miért kicsit hülye? Mégis miért mondom egy barátnődnek azt, hogy a pasid kicsit hülye? Te sértegetett őt, de te megsértődtél azon, hogy ő seggfejnek hívott JOGOSAN? Itt nem az a kérdés, hogy neked kéne-e tűrnőd, hogy neki kéne megtűrnie téged.
2023. febr. 19. 11:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk belegondolva tényleg hülye vagyok, mert ezt így kettesben mondtam, hanem instaliveban.
2023. febr. 19. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez így még gázabb.
2023. febr. 19. 13:45
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Remélrm elhagy
2023. febr. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!