Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm bandázott öt sráccal tegnap, egy lány sem volt ott?
Figyelt kérdés
Szakításgyanús?2023. febr. 18. 08:42
1/11 anonim válasza:
Attól függ. Neked mondta, hogy ez lesz? Mikor tudtál erről? Ha nagyon régi ismerősei (gyerekkori haverok), akikkel régót tartja a kapcsolatot, akkor elvileg nincs gáz. De először talán vele kéne ezt megbeszélned, mintsem ismeretlenektől várni a megváltást ilyen kevés infó mellett.
2/11 anonim válasza:
Ha gruppeneztek és nálatok ez megcsalás akkor az. Ha amúgy te is ismered őket és régi barátok akkor nem hiszem.
Ez így önmagába elég karcsú kérdés.
Kikkel találkozott? Te ismered őket? Mióta barátok? Mit csináltak? Szólt róla vagy titkolja? Beszél a találkozásról vagy kerüli a témát?
3/11 anonim válasza:
Én is lógtam srácokkal, nem akartam tőlük semmit,csak haverok voltak. Szép is lenne,ha egy kapcsolat miatt nem beszélgethetnék azokkal akikkel akarok
4/11 anonim válasza:
Nem. Miért lenne az? Egy nő csak nőkkel barátkozhat, vagy mi?
7/11 anonim válasza:
Nagyon sok múlik a részleteken. Titkolta-e, merre mentek, mit csináltak, mióta ismeri őket, stb.
8/11 A kérdező kommentje:
Kirakott vagy 5 képet, meg is jelölte a srácokat instán. Ez jó jel?
2023. febr. 18. 14:04
9/11 anonim válasza:
#8 A kérdések még mindig ugyanazok... Titkolta előtted? Régóta ismeri őket?
10/11 anonim válasza:
Nézd, mi nem ismerjük a barátnődet. Ennyi információból nem tudjuk megmondani, hogy ez minek a jele. Nincsen viszonyítási alapom, mert az én barátőm nem jár fiúknak "bandázni" bulizni sem, főleg nem nélkülem. Az ő baráti körében háromegyede lány, ismerem őket, ezért nem féltékenykedek. Én nem nézném jó szemmel, főleg hogy kiposztolta, nekem ez az értékrendem. De nem ismerem a helyzetedet, szóval konkrét tanácsot nem tudok adni. Ha ennyire zavar téged, akkor beszéljétek meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!