Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnak egyesek hónapokat várni a szexszel egy kapcsolatban? nekem még nem volt barátnőm de 1 hétnél többet nem bírnék várni vele
Ja, bocs'
Hát igen... egyesek úgy tudnak várni, hogy normális emberek, és nem ösztön hajtotta vadbarmok.
Például, ha képes lennél elképzelni, hogy ő vajon mit érezhet, és mit szeretne... na, akkor máris türelmesebben tudnál várni rá.
Ha csak lélegzel, meg eszel-iszol, akkor igen. Pont ez a lényege. Gondolkodni is kéne, meg tájékozódni, művelődni.
Arra tudsz reagálni, amit mondtam?
Mennyire vagy képes beleképzelni magad az ő helyébe?
"Gondolkodni is kéne, meg tájékozódni, művelődni."
Tehát ha várok rá fél évet akkor egy okos és művelt ember leszek? de ha lefekszek a csajjal egy hét után akkor egy ösztön hajtotta vadbarom vagyok? érdekes világnézeted van
"Kellenek a közös programok, hogy kialakuljon a vonzalom. "
én ha látok az utcán egy szép csajt már már áll a cerka.... nem tudom miről beszélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!