Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan, 18 év alatti lány, aki normális egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy rengeteg ilyen lány van, és a tapasztalataim csak azt bizonyítják, hogy a lányok rosszabbik részével találkoztam. Nem akarok ezzel senkit se bántani, magukat a lányokat meg pláne nem. Őket maximálisan tisztelem (aki megérdemli). Na de lányok, akik normálisak egy kapcsolatban, és nem verik át a barátjukat, HOL VAGYTOK?2023. febr. 8. 21:35
3/14 anonim válasza:
Ott vagyunk mindenhol, csak hát mostanában kevesen veszik ezt észre.
A fiúknak csak ki kéne nyitniuk a szemüket.
4/14 anonim válasza:
Nekem is a barátnőm pont ilyen, mármint normális hűséges.
Mint látod, már foglaltak :DD
(14 volt mikor megismertem)
5/14 anonim válasza:
Hidd el, vannak ilyen lányok. A kérdés már csak az, hogy te vagy-e elég normális ahhoz, hogy észrevedd őket.
6/14 anonim válasza:
Mit tesztek azért h észre legyetek véve?
7/14 anonim válasza:
#6 Hát itt írták, hogy itt vannak. :D
9/14 anonim válasza:
Ha van itt ilyen lány, akkor írjon nekem!
10/14 anonim válasza:
A legtöbb lány azt hiszi magáról, hogy normális, mert ezt a képet akarja elhitetni magáról a másikban, s ezért aki önjelölt magát normálisnak vallja, azzal nem kell komolyabban foglalkozni.
Egy embert a környezete tud jól megítélni, mert a legtöbben elfogultak magukkal szemben és magukat csak görbe tükrön keresztül látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!