Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál a párom?
Figyelt kérdés
rendszeresen látom hogy a barátom aktiv instagrammon akar hajnal 4-5ig is, viszont amikor megkerdezem mit csinalt ilyen sokaig azt mondja hogy aludt. nem tudom hogy igaz e, vagy mit csinal pontosan de van egy olyan erzesem hogy nem igaz amit mond.2023. febr. 9. 08:22
1/17 anonim válasza:
Az én barátnőm is többször látszott már aktívnak éjszaka, pedig ott aludt mellettem. Simán lehet, hogy a ti esetetekben ez más, akár azt is kipróbálhatod, hogy ráírsz.
2/17 anonim válasza:
Igen, ez engem is izgat. Mi a jó istent csinálnak ezek hajnali kettőkor-háromkor.
4/17 anonim válasza:
Téged se szeretnélek páromnak XDD, Ilyen megfigyelő ügynökséget...
5/17 anonim válasza:
Tanusítom az #1 válaszát. Volt hogy a párom engem ölelve aludt mégis a Messenger elérhetőnek jelölte.
Vagy bízol benne vagy hisztizel. De ha nem hiszed el amit mond minek kérdezel? Vagy milyen válaszra vártál volna? "Hát igen Barbi, ameddig azt hiszed alszom addig 5-6 lánynak irogatok és celebek képeire rácskázom." Komolyan, jobb lett volna?
Ha amúgy nem ad okot arra a feltételezésre hogy megcsal bízz benne. Ha meg ad akkor minek vagy még vele?
7/17 anonim válasza:
Lehet nem kapcsolta ki a wifit, és a háttérben futott a telefonján az Instagram, így aktívnak mutatta őt.
8/17 anonim válasza:
Ha ezen kivul mas nem gyanus akkor szerintem probald meg elhinni neki. Erre alapozni nem egy biztos pont mint ahogy azt mar elottem tobben is irtak.
9/17 anonim válasza:
De akkor ezek szerint te sem alszol még 4-5-kor sem, hanem nyomod az Instát :D
10/17 A kérdező kommentje:
Reggel ebredes utan latom hogy par oraja volt elerheto :)
2023. febr. 9. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!