Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Párom nagyon horkol, nem.tudok...

Balogh Zsozsó kérdése:

Párom nagyon horkol, nem.tudok tőle aludni, arra pedig nincs lehetőségem, hogy átmenjek másik helyiségbe. Ötleteket, tippeket várok. Akinek van ilyen gondja mit csinál?

Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
El kellene mennie a párodnak alváslaborba. Amúgy füldugón kívül nem sok mindent lehet. Azt hiszem, van horkolás elleni tapasz, egy ismerősöm azt mondta, neki kicsit használt, de gondolom, nagyban függ a horkolás okától.
2022. jan. 29. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Alváslabor. Ott rákapcsolnak mindenféle kütyüket, és egész éjszaka vizsgálják az alvásának, a horkolásának milyenségét. (Merthogy a horkolásnak is vannak fajtái.) Utána kaphat pl. CPAP gépet, avagy légsín kezelést.

A horkolás milyenségét, okát pedig csakis alvásvizsgálattal lehet feltárni (ugyanis nem egyféleképpen lehet horkolni). Államilag Budapesten, a Korányiban végeznek ilyet - én ott csináltattam annó, de iszonyat lerobbantak a körülmények, és oda speciel most COVID-19 idején én nem is mernék menni.

2022. jan. 29. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, persze magánban is el lehet menni, hotelszerű körülmények közé, csak annak - valószínűsítem - horror ára van.
2022. jan. 29. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta egy idős kolléganő anno, hogy meg kell szokni.

Több, mint egy évembe tellett, de most már megy.

Csak néha zavar.

Egyébként néha felkeltem, vagy megfordítom.

2022. febr. 23. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!