Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem bírom elviselni a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom elviselni a barátom barátait?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk a barátommal, minden hétvégén találkozunk, ő egy haverjával lakik. Minden alkalommal amikor megyek hozzá, a közös barátaik mindig ott vannak náluk. Késő délután/este érkeznek és nagyon sokáig hajnal 4-5ig is ott vannak, illetvr gyakran ott is alszanak. (+állati hangosak) Így megy ez szinte egész hétvégén volt már rá példa hogy péntek szombat vasárnap is ott voltak tehát egész hétvégén. Engem ez nagyon zavar, mert úgyérzem nem tudok elég időt tölteni a barátommal egyedül. Azt fontos hozzá tennem hogy általában a lakótársa hívja meg ezeket az embereket.

Én sajnos nem vagyok egy nagyon extrovertált személy és próbálok jófej lenni velük, de gyakran annyira elegem van belőlük hogy inkább a barátom szobájában maradok. Ilyenkor a barátom természetesen időnként rámméz hogy minden oké e.

Valakinek van esetleg valami tippje hogy hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet úgy hogy mindenkinek jó legyen?

2023. febr. 8. 12:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nem könnyü helyzet, ha együtt lakik mással, viszont beszélj a barátoddal erröl és gondolkozzatok el megoldásokon (pl nálad találkoztok, vagy ö megbeszéli a lakótársával hogy bizonyos napon ne hívja meg a haverjait, máshol lógjanak)

szerencsére egy haverral lakik együtt, ezért csak vele kell megbeszélje, könnyebb mintha többen laknának ott

2023. febr. 8. 13:17
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

"a barátom természetesen időnként rámméz hogy minden oké e"

Már maga az sem oké, hogy 'időnként' néz rád.

A jelek szerint barátai fontosabbak neki, mint te.

.

Barátoddal beszéljed meg, közösen keressetek problémádra megoldást.

Ha nem teszi, akkor te a "futottak még" táborába tartozol.

2023. febr. 8. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Gyökér a srác, már bocs. Egyszer van ott a barátnője, és akkor is a barátaival foglalkozik.
2023. febr. 8. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
koltozzon el, ha fontos vagy neki megteszi, mert ez a kapcsolat ebben a formaban nem elheto
2023. febr. 8. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak egy megoldást tudok: beszélni vele.

Ha a barátaival bármikor tud találkozni, akkor nem értem, miért pont akkorra időzíti, amikor te is ott vagy. Ráadásul akkor is hanyagol.

Mondd ezt el neki, és ha nem érti meg, vagy nem tetszik neki, én a helyedben erősen átgondolnám ezt a távkapcsolatot.

2023. febr. 8. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj vele erről, csináljatok házon kívüli közös programot, kiránduljatok, menjetek el étterembe, valami. Az szerintem nem oké hogy rádnéz néha élsz-e még, ő meg kint van azokkal akikkel amúgy is egész héten együtt van.

Plusz ő is megbeszélhetné a haverokkal hogy legalább egy este hagyjanak békén titeket.

2023. febr. 8. 19:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Persze, nem esik jól amikor 3 órát utazom azért hogy lássam, aztán a hétvégéből kb 3-4 órát ha töltünk egyedül meg amikor együtt alszunk.

Mint mondtam a lakótársa hívja meg őket, ő a szöges ellentétem én inkább introvertált vagyok ő meg a legextrovertáltabb ember akivel valaha találkoztam.

Néha már a barátomnak is kicsit sok amit csinálnak olyankor velem van inkább, de azért elég zavaró hogy a barátaik mindig velünk vannak.

2023. febr. 8. 20:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy ezt többet nem szeretnéd, szóval vagy menjen ő hozzá, vagy akkor ne hívja át őket, harmadik opció nincs.
2023. febr. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!