Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdni a pároddal VS várni a házasságig?
#12 "Viszont úgy gondolom, hogy a páromat nem az alapján akarom megválasztani, hogy milyen vele a szex." - Ez teljesen érthető, viszont mégis kockázatos ez, hiszen az ember elsősorban önkielégítésre használja a szexet. És hidd el, hiába szereted őt nagyon, ha sokáig nem sikerülne, akkor te is elgondolkodnál. Arról nem is beszélve, hogy férfi oldalról különösen kockázatos ez.
"Plusz, szerintem a szexet lehet tanulni" - Igen, méghozzá úgy, hogy sok partnert kipróbálsz.:)
Ne érts félre, én csak kételkedek ebben a dologban, de ettől függetlenül sok sikert kívánok nektek.:)
Ha valakik már látták meztelenül egymást (sőt, ha volt némi "kézimunka" is), akkor már nagyjából tudhatják, hogy a két nemiszerv NAGYSÁGRA összeillik-e. Tehát őket a nászéjszakán komoly meglepetés nemigen érheti.
Saját tapasztalatból (ffi) tudom, hogy megéri nem elsietni az eseményeket és megéri eszeveszetten vágyódni a másik iránt, de - mint előbb írtam - helyben hagyom a házasság előtti szex bevezetését az életbe még akkor is, ha nem lesz belőle házasság.
#13 Valóban fontos a szex, egy nagyon jelentős része egy kapcsolatnak. Viszont, ha a szex elsősorban csak önkielégítésről szólna, akkor azt meg lehet oldani más módokon még akkor is, ha mondjuk a szex nem megy úgy. A más módok meg tuti, hogy mennek :D
Egyébkrnt beszéltünk is már erről a párommal, és ő is pomtosan így gondolja, ahogy én.
Szerintem nem csak úgy lehet tanulni a szexet egyébként, ha sok partnert kipróbálsz... úgy is lehet, hogy a pároddal kommunikálsz, megbeszélitek akár közben is, hogy mi jó, mi nem, kipróbáltok új dolgokat... én így gondolom helyesnek a szex tanulását.
Köszönjük!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!