Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen?
Kicsit furán hangzik, de annyira nincs szerencsém a párkapcsolatokkal. A mostani eset az az, hogy kezdetem összejönni egy lánnyal, viszonylag sokat is beszéltünk, de a végén kiderült, hogy mindketten kicsit “benéztük” a másik életkorát. Én idősebbnek nézek ki mint ami vagyok, ő meg fiatalabbnak. Annyi a lényeg, hogy kiderült, hogy a lány több mint 3 évvel idősebb mint én. (Azóta nem beszéltünk) Most hagyjam, vagy próbáljam folytatni ami elkezdődött?
16/f
Mi a probléma?
Ha úgy érzitek, hogy összeilletek, akkor ismerkedjetek tovább, és majd kiderül.
Nem értem a problémát. Azért nem beszéltek, mert majdnem 20 éves a csaj?
Másrészről meg megértem, ennyi idősen azért hangsúlyosabb(nak tűnnek) a korbeli különbségek, mint mondjuk ha egy 32 és egy 35 éves személyről lenne szó.
Rajtad múlik, hogy szeretnél-e valamit, akár barátságot, akár többet. Ehhez mérten hagyd, vagy folytasd.
Jaaa, az más.
Akkor csak a legfontosabbat nem írtad: te szeretnéd folytatni?
Ha igen, keresd ugyanúgy, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!