Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kérni pár tanácsot hogy hogyan akadályozzam meg hogy folyton arra gondolok hogy,nehogy vége legyen vagy el csesszek valamit?
Ő nagyon nem akar kapcsolatot, szóval valószínüleg nem jössz be neki, tehát nem igazán tud kihasználni.
Azt pedig egy pszichológus tudja neked elmondani, hogy a fenti kérdésnek mi a megfejtése.
Gondolj arra, hogy elcseszhetsz valamit, hiába próbálkozol. Inkább bukj el, kezdd újra.
Ő nem akar kapcsolatot, tehát már itt felesleges a társalgas folytatása. Na meg sok lányt meg is csalt, bántott, nekem ez lehet, hogy piros zászlóként jelezne. Mondjuk ez a meg csalás téma teljesen itt a piros, hol a piros.
Én is nagyon ragaszkodó vagyok, félek az elvesztéstől, de én erre már megtaláltam az okot. Általában az, hogy most milyen emberek vagyunk az a múltból ered. Természetesen ezen lehet változtatni és kell is. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, akkor fordulj pszichológushoz. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!