Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy jobb legyen?
A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt és eddig minden szuper. Egy dolog van csak, ami aggaszt, erre keresnék megoldást. Ő nagyon mélyről küzdötte fel magát és bár a depressziója eltűnt, mégis vannak néha olyan gondolatai, hogy ő biztosan nem érdemel meg engem.
Továbbá nagyon nem szeretne elveszíteni, de a múlt csalódásai miatt még mindig van benne egy bizonyos védekezési reflex, hogyha esetleg elhagynám és ez néha furán jön ki.
Szerintetek én mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ezek a gondok megoldódjanak?
17 éves, én 19 vagyok
sajnos nagyon hasonló helyzetben vagyok, én próbálok türelmes lenni, és vele megértetni, hogy csakis ö a szerelmem és mindig is az lesz.
Volt hogy nagyon eltúlozta, és már nrm bírtam a helyzetet eltürni, mert már nagyon fájdalmas dolgokat mondott. De utána szerencsére mindig megbeszéltük.
Szerintem idöbe telik, sokáig eltart, föleg az, amikor tényleg majdnem 99 százalékig el tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!