Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen jobb? Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Minden egyes nap együtt vagyunk. És mindennap veszekedünk vagy be sértődik majd ha fekszünk az ágyba elfordul. Sose bújik már oda hozzám. Erre az a válasza, hogy ennyi idő után megszokássá válik a kapcsolat. Tegnap nagyon megbántott és még engem okolt azért is “amiért rosszul esett” szeretem és nélküle rossz, de vele szenvedek nagyon. Nem tudok ki lépni ebből ugyanaz van folyton. Próbáltam vele megbeszélni de nem nagyon érdekli azon is össze veszik velem. Jól esne ha elvinne randizni mert még nem voltunk pedig lassan 2 év után illene és már ezt is mondtam neki . Jelenleg is elfordult tőlem2021. aug. 27. 13:23
1/5 anonim válasza:
Vagy párterápia, vagy szakítás. Ezt már egyedül nem tudod megoldani.
2/5 anonim válasza:
Egy jó kapcsolathoz 2 ember kell, ha elhidegül a kapcsolat, több benne a feszültség mint az öröm, akkor ideje külön utakat járni. Persze nem kell az első hullámvölgynél szakítani, de ha régóta így megy, ráadásul az egyik fél nem is hajlandó tenni azért, hogy kijöjjenek belőle, akkor tapasztalatom szerint jobb már nem lesz a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, de előreláthatóan változás nem lesz akkor el kell felejteni a kapcsolatot ezzel az emberrel.
4/5 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Sokadik alkalomkor azt mondtam a srácnak, hogy vagy változás lesz, vagy szakítás. Szakítás lett.
5/5 anonim válasza:
Ez két emberen múlik, ha ő nem partner ebben a kapcsolatban akkor hagyni kell. Én azt gondolom, hogy egy kapcsolat akkor működik jól ha mindenről tudunk beszélni. Nem kell egyetérteni mindenben, de az fontos, hogy legyen meg a hajlandóság egyrészt arra, hogy meghallgassuk a másikat, másrészt pedig arra, hogy valami kompromisszumos megoldást találjunk a problémákra. Ha a hajlandóság sincs meg, akkor sajnos ennek nincs jövője, tudom hogy nehéz kilépni egy kapcsolatból, és rossz lesz utána egy ideig, de még mindig jobb mint szenvedni és boldogtalannak lenni egy rossz kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!