Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy előfordulhat olyan, hogy egy olyan lánynak aki jobb tanuló számítson az is, hogy egy fiú jó tanuló legyen?
Nem olvastam vegig,de gyorsan a fo kerdesre valaszolva :
Van akinek szamit,foleg ha hosszabb tavra tervez.
Ha peldaul a lany + evekig tanul orvosnak nem biztos ,hogy ossze akar jonni olyan fiuval aki epphogy osszeszedte a 8altalanost es segelyekbol meg lehuzogatasokbol akar elni.
Hát, végülis, a hanyagság, meg az intelligencia, azok is szempontok.
Én pl nem tudnék olyannal összejönni,akivel nem egy értelmiszinten vagyunk, tehát amikor nem tudnánk olyan dolgokról beszélni, olyan dolgokat megbeszélni, amik engem érdekelnek. Szóval legyen annyira intelligens minimum, mint én; a jegyek tekintetében, azt is értse meg, hogy az osztályzatai a jövőjéhez kellenek; és már most felelősséggel van picit a saját jövőbeli élete iránt; tehát igyekezzen azért minél jobban teljesíteni a suliban; a lehetőségeihez mérten hozza ki a maximumot, tegyen bele annyit, amennyit csak tud. És úgy ahányast kap, mégha 3-ast is, az már jó; hogyha beleadott mindent. Szóval ne legyen hanyag; csak adjon bele mindent, és ahányasra sikerül úgy, hogy mindent beleadott, az az osztályzat megfelelő. Meg amúgy egyébként se feltétlen kell vele büszkélkedni, tehát nem az lesz az első ismerkedéskor, hogy a lány elkéri a fiú ellenőrzőkönyvét; vagy e-napló-kódját. Az amúgy úgyis lejön, ha intelligenciailag nincsenek egy szinten. Akkor nem is tudnának lelkileg se összekapcsolódni. És akkor már nem érdekelné a fizikai kontakt sem őket. Vagy legalábbis az egyik felet, ha látná, hogy a másik fél semmibe veszi az iskolát, ami a jövőjét fogja meghatározni. Hogyha látja a stílusán, meg úgy beszél az iskoláról, hogy az jön le, hogy hanyag, és hogy tojik bele az egészbe. Mert azért talán azt elvárnám, hogy igyekezzen a lehetőségeihez mérten minél jobban teljesíteni. Ez mondjuk kiderülhet, amikor beszélgetünk, vagy pl látható rajta, ha pl egy túl laza, vagy ilyen "link alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!