Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tinilanyok oszinten mi vonz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilanyok oszinten mi vonz titeket egy +30as ferfiban? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
20 eves vagyok es a hugom 17, akit teljesen behulyitett egy buliban egy 32 eves csavo, igen nala 15 evvel idosebb es szerintem mar le is fekudt vele. Probaltam beszelni vele rola, nem letamadoan, hanem megertoen, hogy tudjam mi van a fejeben, de nem beszel rola, sot tabu, anyaeknak meg nem mondtam el, pedig mar ket honapja tart a szitu. Esetleg valaki felvilagositana? Es ez nem csak szerintem nincs rendjen?

2023. jan. 21. 16:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%

Habár nem vagyok tinilány, de voltak ilyen esetben levő ismerőseim anno.

Erre még ők maguk se tudják a normális logikus választ.

Szerintem egyszerűen lázadnak, és vannak olyan lányok akik szeretnek rib.anckodni, ennyi röviden.

2023. febr. 5. 13:36
 22/30 anonim ***** válasza:
78%
Nekem az is átfutott a gondolataimon , hogy nem is testvér hanem egy fiatal srác a kérdező , akit érthető mód zavar , hogy a kiszemelt lányt más … .
2024. júl. 5. 01:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló korú lány nem fog neked erre logikus választ adni, 5-10 évvel később mindegyik "hibaként" tekint erre az időszakra.

De amúgy amig laza a kapcsolat (és 99%az) akkor nem tökmind1, hogy egy 18 éves bassz.a meg a 18 éves csajt, vagy egy 30as, a kutyát nem érdekli.

Egy tartós kapcsolatban valóban lehet grooming, de az már más kérdés.

Csak a hasonló korú fiúk szoktak ezen vergődni, mert irígyek, mielőtt jönne az okoskodás 19 éves vagyok, engem ez a jelenség egyáltalán nem zavar.

Ha 30as leszek, és laza/egyéjszakás kapcsolatot keresnék, tuti a hamvaska 18 évest választanám nem a kiélt 30as nőt.

júl. 15. 15:19
 24/30 anonim ***** válasza:
36%

Hát egy 365-napos pasit mint Michelle Morrone eltudnék képzelni magam mellett...

Viccelek, én nem vonzódom a harmincas pasik felé. 18 évesen is lehet egy fiú kedves, érett.

16l

aug. 28. 09:32
 25/30 anonim ***** válasza:
6%
18 as, hát nem. Érett férfi, akár 18, akár 38, nem visz ágyba lányt házasságon kívül mert súlyosan vétkezik, ha a lány 18 alatti, akkor tönkreteszi, akinek szexre kell a lány, az nem férfi, hanem korcs! F
aug. 28. 22:41
 26/30 anonim válasza:
16%
25 os vagyok, ugy ertem, ha valaki csak a szexre hajt és nem pedig eloszor bizonyit, udvarol, eletre szoloan esküvőn elveszi és aztan a szex. Ha meg nem maradnak együtt, akkor nincs szex. Na ezen is múlik, hogy valaki férfi, vagy korcs.
aug. 28. 22:47
 27/30 anonim ***** válasza:
6%
Persze, ugyanez a lányokra is igaz. Valaki vagy igazi nő, vagy cafka, nem mindegy. 26 os voltam
aug. 28. 22:49
 28/30 anonim válasza:
6%
És a jellemzőket a viselkedésre, életmódra értem, senkit megsérteni nem akarok, változtatni mindenki tud. Értelmes épeszű ember ne dobja oda a testét életre szóló kötelék és mély lelki szerelem nélkül. Azt az állatok szokták....
aug. 28. 22:53
 29/30 NTBS ***** válasza:
62%
Volt ilyen kapcsolatom régen férfiként. A szülei nem foglalkoztak vele, a korabeliekkel nem tudott mit kezdeni. Velem tudott beszélni sokat. Erre volt igénye.
aug. 29. 06:57
 30/30 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, mert én sosem vonzódtam 30 fölöttiekhez. A legidősebb 15 évesen egy 29 éves pasi volt, de ő 18 - nak nézett ki, mert babaarca volt, de amellett meg érettebb volt annál a kornál. Szóval én ezért szerettem.
aug. 29. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!