Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilanyok oszinten mi vonz titeket egy +30as ferfiban?
Bovebben lent.
Habár nem vagyok tinilány, de voltak ilyen esetben levő ismerőseim anno.
Erre még ők maguk se tudják a normális logikus választ.
Szerintem egyszerűen lázadnak, és vannak olyan lányok akik szeretnek rib.anckodni, ennyi röviden.
2023. febr. 5. 13:36
Nekem az is átfutott a gondolataimon , hogy nem is testvér hanem egy fiatal srác a kérdező , akit érthető mód zavar , hogy a kiszemelt lányt más … .
2024. júl. 5. 01:46
Hasonló korú lány nem fog neked erre logikus választ adni, 5-10 évvel később mindegyik "hibaként" tekint erre az időszakra.
De amúgy amig laza a kapcsolat (és 99%az) akkor nem tökmind1, hogy egy 18 éves bassz.a meg a 18 éves csajt, vagy egy 30as, a kutyát nem érdekli.
Egy tartós kapcsolatban valóban lehet grooming, de az már más kérdés.
Csak a hasonló korú fiúk szoktak ezen vergődni, mert irígyek, mielőtt jönne az okoskodás 19 éves vagyok, engem ez a jelenség egyáltalán nem zavar.
Ha 30as leszek, és laza/egyéjszakás kapcsolatot keresnék, tuti a hamvaska 18 évest választanám nem a kiélt 30as nőt.
júl. 15. 15:19
Hát egy 365-napos pasit mint Michelle Morrone eltudnék képzelni magam mellett...
Viccelek, én nem vonzódom a harmincas pasik felé. 18 évesen is lehet egy fiú kedves, érett.
16l
aug. 28. 09:32
18 as, hát nem. Érett férfi, akár 18, akár 38, nem visz ágyba lányt házasságon kívül mert súlyosan vétkezik, ha a lány 18 alatti, akkor tönkreteszi, akinek szexre kell a lány, az nem férfi, hanem korcs! F
aug. 28. 22:41
26/30 anonim válasza:
25 os vagyok, ugy ertem, ha valaki csak a szexre hajt és nem pedig eloszor bizonyit, udvarol, eletre szoloan esküvőn elveszi és aztan a szex. Ha meg nem maradnak együtt, akkor nincs szex. Na ezen is múlik, hogy valaki férfi, vagy korcs.
aug. 28. 22:47
Persze, ugyanez a lányokra is igaz. Valaki vagy igazi nő, vagy cafka, nem mindegy. 26 os voltam
aug. 28. 22:49
28/30 anonim válasza:
És a jellemzőket a viselkedésre, életmódra értem, senkit megsérteni nem akarok, változtatni mindenki tud. Értelmes épeszű ember ne dobja oda a testét életre szóló kötelék és mély lelki szerelem nélkül. Azt az állatok szokták....
aug. 28. 22:53
Volt ilyen kapcsolatom régen férfiként. A szülei nem foglalkoztak vele, a korabeliekkel nem tudott mit kezdeni. Velem tudott beszélni sokat. Erre volt igénye.
aug. 29. 06:57
Nem tudom, mert én sosem vonzódtam 30 fölöttiekhez. A legidősebb 15 évesen egy 29 éves pasi volt, de ő 18 - nak nézett ki, mert babaarca volt, de amellett meg érettebb volt annál a kornál. Szóval én ezért szerettem.
aug. 29. 11:31
Kapcsolódó kérdések: