Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Exbarátom apámmal folyton...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exbarátom apámmal folyton konspirálnak, hogy hogyan töröljenek le tiktokról és instáról?

Figyelt kérdés
Múltkor is hazamentem, és ott nevetgéltek, mit tudok tenni? Amúgy én dobtam exem.
2023. jan. 18. 18:03
 1/6 anonim válasza:
92%
igazuk van, jobb lenne ha törölnéd magad ezekről a hulladékokról
2023. jan. 18. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Ha már szakítottatok, akkor mit keres nálatok az exed?
2023. jan. 18. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Apám csípi, és azt mondja, ő az igazán jó srác, és mindig meghívja, mondva nevetve nekem, hogy nem szabadulok meg ilyen könnyen tőle.
2023. jan. 18. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem kérd meg apádat szépen, hogy többet ne hívja át csávót, mert mégis csak az exed, és ez neked nem jó..ha ennyire csípi apád, akkor találkozzanak valahol máshol...ha lesz egy új pasid és haza viszed, akkor is ott fog ülni majd az exed?
2023. jan. 18. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Ordas kamu kérdés. Ilyen nincs, hogy egy apa a lányát szivatná. Ne etessétek a trollt emberek.
2023. jan. 18. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint a bombariadó! Lehet, hogy kamu a bomba, de mi van, ha mégsem?

Egy k. áldozathibáztató társadalomban élünk!

2023. márc. 19. 09:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!