Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetnék revansot? Megalázott az exbarátom?
Figyelt kérdés
Lényeg, szoktunk bulikra járni, én énekelek, ő gitározik, eljátszatott velem egy dalt:
https://www.youtube.com/watch?v=3YGaCVlnEDY
És a végén rám mutatott és annyit mondott: "Ezt a dalt pedig dedikálom a barátnőmnek... Pontosabban az exbarátnőmnek, megérdemli a tapsot, nagyon gyönyörűen elénekelte a saját nászindulóját."
Ezt sosem gondoltam volna róla, hogy állhatok bosszút?
2023. jan. 18. 14:53
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Többet nem énekelsz vele, ezzel pedig a közös múlt le van zárva.
2/7 japierdole98 válasza:
Még ott kellett volna tökön rúgni, de úgy hogy behányjon.
Amúgy már ne csinálj semmit, majd visszakapja úgyis, higyj nekem:)
4/7 Shora válasza:
Nem kell tenned semmit, a karma elfogja érni őt idővel:)
5/7 anonim válasza:
Én úgy állnék bosszút, hogy elkezdenék vagy egyedül, vagy segítséggel dalokat írni, karriert építeni. Hidd el, az eléggé fájó lenne neki, ha te sikeresebb lennél, mint ő.
6/7 anonim válasza:
Azért tette, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon, rosszul érezd magad. Annál nagyobb bosszú nincs, ha látja, hogy szarsz a fejére és nem érte el, amit akart.
7/7 anonim válasza:
Hátha így óbégattál mellette mint ahogy linkben teszik, inkább úgy mondanám hogy ő vett revansot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!