Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megalázott az exem, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázott az exem, mit csináljak? Nagyon rosszul esett.

Figyelt kérdés
Azért mentünk szét, mert miközben együtt volt velem kurvázott. A szomorú hogy ezt még hangoztatta is mindenkinek, persze úgy hogy előlem ez titok maradjon, de hát idővel úgyis kiderült. Ráadásul havertól. Nem is maradt rózsás a kapcsolatunk, de én úgy érzem megalázott. Pl azóta a haverjainak elhordott minden utolsó kurvának úgy h én is ott voltam. Állandóan azt mondja hogy nem is bánja, hiszen én voltam a legratyibb csaja stb. Ha egy társaságban vagyunk akkor is csak szurkálódó megjegyzéseket tesz. Mi tévő legyek? Van aki azt mondja hagyjam, ne vegyem fel ezeket, de nehéz figyelmen kívül hagyni. Beszéljek vele? Nem értem ez miért jó neki, én tiszteletben tartottam, senkinek nem szapultam utána,úgy voltam hogy leszarom, de ez már sok szerintem hiszen szerintem jobban tenné ha meg se szólalna, nem én kúrtam félre, plusz tudja jól hogy nagyot tudnék fogni rajta ha minden aljas dolgot elkotyognék amit művelt
2020. aug. 19. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
nyugodtan mondd el, hogy azért ment kurvázni, mert ott a pénzéért legalább kapott dicsérő szavakat, mert veled semmit nem tudott kezdeni a fütyijével... ;)
2020. aug. 19. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább türelmetlen volt, mert nem egyszer mondtam hogy en nem akarom. 16 eves vagyok. Ha annyira mellettem allt mindenben, ezt is megerthette volna. Nem birt a f.szaval, mint sokan masok a korosztalyaban. Akkor legalabb mondta volna el, ne masoknak arcoskodjon ezzel, es toluk tudjam meg :)
2020. aug. 19. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy normális pasit és lássa hogy túl vagy rajta. Engem is rengetegszer megcsalt az excsajom és azóta csak azt tudom érezni hogy nem baj hogy vége, ilyenért nem kár.
2020. aug. 19. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem igaz az, amit mond, akkor ne vedd fel. Különben is az exed... Mi közötök van már egymáshoz?
2020. szept. 4. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!