Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Teljesen megalázott, hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megalázott, hogyan vághatnéj vissza? És mire utal ha ilyeneket kér tőlem?

Figyelt kérdés

A hétvégén randiztam egy sráccal és megkérdezte, hogy zavarna-e ha megcsókolna. Mondom nem, erre megcsókolt és mondta, hogy ez nagyon béna volt és kiröhögött. Nekem egyébként ez volt az első..

Majd megmutattam neki, hogy hol lakom és mondta, hogy hát az övékéhez képest ez sokkal kisebb. Nem vettem magamra..

De most jön a lényeg. Megkért rá, hogy vetkőzzek le neki, mire mondtam, hogy biztos nem. Mondta, hogy akkor majd ő fog, de visszautasítottam. Aztán elkezdett fogdosni, én megütöttem és elküldött melegebb éghajltra, hogy neki ilyen agresszív barátnő nem kell..

Szerintem nem bennem volt a hiba és ő ment messzire.. Egyáltalán mi visz egy embert odáig hogy ilyeneket csináljon?

17/L

2016. okt. 5. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Hát figyelj ahogy én látom a fiúnak csak szexre kellettél volna :) az ilyenekkel nem kell foglalkozni :) csak szard le és keress olyat aki az első randin nem le akar vetkőztetbi :)

17/f

2016. okt. 5. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj visszavágni, gyorsan felejtsd el a srácot. Mire utal? Arra, hogy egy vérbeli tahó.
2016. okt. 5. 14:18
 3/6 anonim válasza:
Még nagyon éretlen a fiú, ha így viselkedett. Először találkoztatok életetekben vagy már ismertétek egymást egy ideje? Szerintem a csók időzítése sem mindegy. Az, hogy ő milyen házban él, az csak a szülei, gondviselői érdeme, nem az övé (legalábbis gondolom, hogy nem ő építtette, rendezte be, tartja fent a házat). Kisebbségi komplexusa lehet, amit azzal akar kiegyensúlyozni, hogy mások vélt dolgait felnagyítja. Nagyon jól tetted, hogy pofon vágtad. Saját magát alázta meg ezzel, bár ezt még te nem tudod, talán még ő sem :). Azzal alázod meg, hogy nem foglalkozol vele többet.
2016. okt. 5. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves volt a srác? Te is kifogtál egy idiótát. Szärd le. Vagy ha ennyire vissza akarsz vágni akkor jelentsd fel.
2016. okt. 5. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki ilyen szégyentelen?nem találok szavakat azok után miután leszólt hogy béna a csókod,te meg megmutatad hol laksz ?úgy el küldtem volna hogy a lába sem érte volna a földet.Szerintem nincs amiért visszavágj,légy annál büszkébb ,és most tanultál ezen az esten,kerüld el az ilyen fajta fiukat mert van belőlle elég sajnos.
2016. okt. 5. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nála 1 csók már igent jelent mindenre..
2016. okt. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!