Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megalázott, hogyan vághatnéj vissza? És mire utal ha ilyeneket kér tőlem?
A hétvégén randiztam egy sráccal és megkérdezte, hogy zavarna-e ha megcsókolna. Mondom nem, erre megcsókolt és mondta, hogy ez nagyon béna volt és kiröhögött. Nekem egyébként ez volt az első..
Majd megmutattam neki, hogy hol lakom és mondta, hogy hát az övékéhez képest ez sokkal kisebb. Nem vettem magamra..
De most jön a lényeg. Megkért rá, hogy vetkőzzek le neki, mire mondtam, hogy biztos nem. Mondta, hogy akkor majd ő fog, de visszautasítottam. Aztán elkezdett fogdosni, én megütöttem és elküldött melegebb éghajltra, hogy neki ilyen agresszív barátnő nem kell..
Szerintem nem bennem volt a hiba és ő ment messzire.. Egyáltalán mi visz egy embert odáig hogy ilyeneket csináljon?
17/L
Hát figyelj ahogy én látom a fiúnak csak szexre kellettél volna :) az ilyenekkel nem kell foglalkozni :) csak szard le és keress olyat aki az első randin nem le akar vetkőztetbi :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!