Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ezt valahogy meg tudom még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt valahogy meg tudom még oldani?

Figyelt kérdés
Kb. két hónapja bekerültem egy társaságba és elég jól el voltunk az egyik csajjal. Szinte azonnal el tudtunk beszélgetni bármiről és a szimpátia kölcsönös volt. Voltunk már a csapattal bálban is, meg minden ami szóba kerülhet, sok oldalról láthattuk egymást és úgy nézett ki működhet a dolog. Az utóbbi időben el kezdtünk írogatni és múlt héten eleg balfasz formában voltam. Próbáltam valahogy neki bókolni, de ilyen nyálas szar dolog jött ki belőle. Azóta nem beszéltünk chaten, de tegnap este volt egy összejövetel, ahol találkoztunk és bár kedves volt meg dumáltunk, de annyira nem kereste a társaságomat. Nem szeretném veszni hagyni a dolgot. Ezt valahogyan meg lehet még oldani?
2023. jan. 15. 19:59
 1/7 anonim válasza:
100%
Természetesen meg tudod oldani, habár ez tényleg függ a csajszitól is. Az elmondásod szerint nem lehet, hogy annyira megbántottad volna, szóval, ha megpróbálod őszintén tisztázni magad előtte, működhet a dolog. Az őszinteséget nagyra fogja értékelni tőled, ha jófej. Amúgy, ha tényleg nem akarod veszni hagyni, előbb-utóbb automatikusan lépni fogsz. Sok sikert neked!
2023. jan. 15. 20:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt az őszinteséget hogy gondolod? Azért ráirni h beszeljuk meg vagy félre hivni eleg cringe lenne
2023. jan. 15. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj, én őszintén megmondom, hogyha ezt az esetet nézzük akkor fogalmam sincs mit csinálj.

De az biztos, hogy a sors úgy fog dönteni ahogy lennie kell

Én szívesen segítenék, de ez elég nehéz ügy és úgy érzem nem tudnék hasznos választ adni a témával kapcsolatban de sok szerencsét, imádkozz naponta a felső istenségekhez

2023. jan. 15. 20:30
 4/7 anonim válasza:
100%
Személyesen sokkal jobb megbeszélni az ilyeneket, de ez a jellemedtől is nagyon függ.. Igazából a helyedben csak megkérdezném, van-e valamilyen baj, és ha van, te vagy-e az oka, és miért. Majd ha pl legközelebb látod csak próbálj meg elbeszélgetni vele
2023. jan. 15. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen elmondod neki, hogy aznap épp nem voltál a legjobb formádban, és ezért írtál olyat, amit megbántál. Meg fog bocsátani.
2023. jan. 15. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Lenyegeben kuldott egy kepet egy katicarol (hogy miert az most nem lenyeg)

Es irta h ugye milyen cuki?

En meg erre azt talaltam irni, h akar csak te

2023. jan. 15. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem sértődtem volna meg, de hát én nem vagyok ő.

Mindenképp elegyedj vele beszédbe, kérdezd meg, hogy mi az oka annak, hogy már nem a régi arcát mutatja feléd, magyarázd meg, hogyan gondoltad, kérj elnézést és kérdezd meg, hogy helyreállítható-e a kapcsolat.

2023. jan. 15. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!