Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác képét megosztottam instán, mert megkért rá, és barátomnak nem tetszik?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy odaírtam "b*zi" a képe alá, de azt mondja a barátom, hogy nem érti, miért kell sztoriban egy másik srácnak lennie, mint képnek... Én csak mondtam, hogy megkért rá a srác, mert ismerem régebbről, egy haverom, de nem tetszik neki... Csak szerintem beteges ez a féltékenység?2023. jan. 13. 20:59
1/8 anonim válasza:
Hat gondolom azert lett feltekeny, mert azthiszi o is tetszik neked.
Amugy nem is ertem, minek kell megosztani. Profilkeprol van szo?
2/8 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy kint van a profilján a srácnak, a sztoriban, hogy kérlek osszátok.. Mutattam is a barátomnak, hogy nyilvánosan kérte...
2023. jan. 13. 21:26
3/8 anonim válasza:
De akkor nem tőled kérte, és nem is jó barátod, csak egy ismerős. Szerintem is fura kvázi idegenekkel így foglalkozni. Olyan mintha imponálni akarnál neki.
4/8 anonim válasza:
Ilyenre mindig azt mondom, hogy képzeld magad a helyébe. Te nem lennél féltékeny, ha a barátod más csajok képeit osztaná meg sztoriban?
5/8 NTBS válasza:
Miért kell egy idegen kereset teljesíteni.
6/8 anonim válasza:
Eleve butaság ez a megosztósdi... Ez a következménye a sok modernista agyament hülyeségnek. Megvan ebben mind a kettőtök felelőssége. Te sem vagy jobb, mint ő.
Valószínűleg záros határidőn lesznek még itt gondok.
Tudom, lepontozandó ez a válasz, de azt is tudom, fájó, mikor a realista valósággal szembe kell nézni és az elüt az illúziótól.
7/8 anonim válasza:
Ha azt kérte volna a srác, hogy ugorj a kútba, most annak aljáról írnál?
.
Ha semmi közöd a sráchoz, kérése sem neked szól.
Ha annyira szereted/tiszteled/becsülöd barátodat, meg kellett volna kérdened, ő mit szól ahhoz, ha megosztod a képed.
8/8 anonim válasza:
#7-es jól írja. Ha már megtennéd ezt, legalább kérdezd meg tőle, hogy mit szólna hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!