Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A fiúk miért csinálnak olyat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csinálnak olyat, hogy amikor nagyon tetszik nekik egy lány, nem vele jönnek össze, hanem egy kevésbé széppel és okossal?

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert általában a másik szarik rájuk, vagy úgy tesz mintha. A fiúk megunják és keresnek így elérhetőt.
2022. okt. 30. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Kevesnek erezte magat hozzad. Nem tudott olyan lazan beszelgetni veled mint a csunya buta lanykaval es tobb sikerelmeny erzett. En is ezt csinaltam sokszor olyan lanyokkal jottem ossze akivel nem passzoltunk, mert feltem a szep es okos lanyokkal nem vagyok egy ligaba es allandoan megcsalnanak :((
2022. okt. 30. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak szerinted kevésbé szép és okos, a srác többet lát benne mint benned
2022. okt. 30. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy magamról beszélek. :) Szóval sok oka lehet.
2022. okt. 31. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az érzelmi biztonság miatt.

Egy kevésbé szép és okos lányt kisebb eséllyel kaparintanak el az embertől, ráadásul várhatóan hálásabb is.

Le leszek pontozva, de ez van.

2022. nov. 2. 22:09
 6/6 anonim válasza:
49%
Mert gyávák és kevés az önbizalmuk a jobb csaj meghódításához.
2022. nov. 6. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!