Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek jól tettem, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tettem, hogy bár durván megbántottam a lányt, rávettem, hogy ne találkozgasson az exével?

Figyelt kérdés
Az exe kidobta őt, elég csúnyán, aztán körülbelül egy hónap múlva, mintha mi sem történt volna, elkezdte hívogatni őt, a csaj, meg mint egy kutyuska rohant a füttyentésre, és elvolt vele, megtette ezt-azt a srácnak. Szóval sírásig mondtam a csaj képébe, hogy milyen érzés, hogy használta, kidobta, majd most, még csak barátnői státuszban sincs, és kvázi az ingyenribije, ő meg vihogva elfogadja ezt?
2022. dec. 22. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem tudod meggyőzni, még ha most úgy is tűnik.
2022. dec. 22. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem tudod meggyőzni, van aki ilyenkor teljesen vak és nem tud reálisan gondolkodni.
2022. dec. 22. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy ezt elmondtad neki, de talán nem így kellett volna... Persze az is igaz, hogy másként talán nem érti meg.

Szerintem ez csak utólag fog kiderülni, ha egyszer utólag megköszöni neled, amit tettél.

2022. dec. 23. 09:49
 4/4 NTBS ***** válasza:
100%
Jól tetted, de készülj fel, hogy lapátra kerülsz.
2022. dec. 23. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!