Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tervez soha sem?
Figyelt kérdés
Több mint ket éve vagyunk együtt a barátommal mindketten 18 évesek vagyunk és mióta együtt vagyunk ő soha nem szervezett kettőnknek semmilyen programot mindig csak én ő egyszer sem. Engem ez zavar nagyon. Ha én nem hoznám fel hogy csináljunk valamit közösen akkor mikor talizunk egy nagy dög unalom lenne. Mit tegyek? Lehet hogy nem is érdekli a kapcsolatunk? Azért nekem fontos hogy legyenek közös programok ahol jól érezhetjük magunkat.2022. dec. 21. 19:44
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy míg a te szeretetnyelved láthatóan a "minőségi időtöltés", addig neki nem. Másak az igényei, elképzelései. Üljetek le és beszéljétek meg ezt, másképp nem lehet megoldani. Elmondhatod (nyilván veszekedés nélkül, nyugodtan), hogy téged ez bánt, ő meg (elvileg) elmondja, miért nem szervez programokat. Mi itt biztosra nem tudhatjuk. De ha más területen nincs probléma, kétlem, hogy nem érdekli a kapcsolatotok.
2/4 anonim válasza:
Szerintem megszokta ezt a helyzetet, emiatt pedig teljesen rádbízza. Érdekli őt a kapcsolat, csak az van benne, hogy a programok mindig tőled jönnek, ezért nem kell ezzel foglalkoznia.
3/4 anonim válasza:
Ha csak azért nem dögunalom a kapcsolatotok, mert állandóan szaladgáltok, mint a mérgezett egér, akkor nem kell együtt lenni. Nekem is volt olyan pasim, akivel végignéztük Bp nevezetességeit és mikor elfogytak, már nem tudtunk egymással mit kezdeni. Az ilyen "kapcsolat" teljesen felesleges. Pláne ennyire fiatalon.
4/4 anonim válasza:
A kapcsolatot is fejleszteni kell. Te ebben előrébb vagy. Ez nem baj. Meg kell vele értetni, hogy néha előrefelé is kell haladni, mert a problémák csak jönnek és gyűlnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!